News

Komentari 105

Ovo je zloglasni srpski pedofil, susjed ga vidio i dojavio policiji

Ovo je zloglasni srpski pedofil, susjed ga vidio i dojavio policiji

Vidno mršav, u prljavoj jakni, ošišane kose i zapuštene brade, pao je u šake policajaca nakon što su ga susjedi sreli ispred kuće oko podneva. Policija je odmah stegnula obruč oko sela i locirala ga

Srpski mediji objavili su prve fotografije zloglasnog Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je uhićen danas poslijepodne na groblju u Malči nakon najveće potjere u povijesti Srbije. Jovanović na fotografijama koje je objavio telegraf.rs leži na zemlji, dok ga jedan od policajaca pridržava.

Vidno mršav, u prljavoj jakni, ošišane kose i zapuštene brade, pao je u šake policajaca nakon što su ga susjedi sreli ispred kuće oko podneva. Policija je odmah stegnula obruč oko sela i locirala ga.

Kada je vidio policijsku patrolu, Jovanović se navodno pokušao sakriti, ali ga je policija ipak primijetila. 

- Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči sa njim - ispričao je jedan od susjeda za Blic.

Duško Jovanović, otac zloglasnog srpskog pedofila, zahvalio se mještaninu sela Peri Cekiću koji je prijavio njegovog sina. Podsjetimo, Jovanović, višestruko osuđivani pedofil koji je zlostavljao i šišao svoje žrtve, je gotovo dva tjedna bježao policiji, nakon što je oteo djevojčicu Moniku. Monika je pronađena prije točno tjedan dana, a Jovanović je uspio sve do danas izmicati patrolama koje su ga danonoćno tražile.

Građani su snimili njegovo privođenje u policiju.

Najčitaniji članci