To je to što me zanima!

Peglala celulit u spa centru i završila je na aparatima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanka Rohie Kah (37) je na aparatima za održavanje života. Navodno je išla na injekcije ugljičnog dioksida kako bi 'ispeglala' strije i celulit
Vidi originalni članak

Rohie Kah (37) odumro je mozak nakon manjeg zahvata koji joj je trebao ispeglati celulit i strije u spa centru. Majka troje djece s Floride u MedSpa je u petak otišla na injekcije ugljičnog dioksida koje stoje od 686 do 784 kune.
- Samo je pitanje vremena kad će umrijeti. Rekla je prijateljici da ide na karboksid terapiju - rekao je odvjetnik Rohie Kah, Michael Freedland, i dodao da nije siguran na koju je vrstu tretmana njegova klijentica na kraju otišla. Medicinska sestra Kah je na aparatima za održavanje na životu, a koliko će tako ostati morat će odlučiti njena obitelj. Nitko iz spa centra nije želio komentirati slučaj, pa ni liječnik Omar Brito, pod čijom je skrbi Kah bila. Iako svo osblje ima medicinsku dozvolu za rad, centar ju nema. Policija je započela istragu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • johntaylor 01.10.2009.

    jao uzasa

  • iluminat 01.10.2009.

    ljudi sve rade za ljepotu: razmislite malo što se sve koristi u proizvodnji kozmetičkih preparata, pa i popularni BOTOX je otrov, i koliko god izgledalo bezazleno,svaki tretman je rizik. Ljepota je u glavi, a ne izvana!

  • mateo4x4 01.10.2009.

    Pa kad je žena s troje djece nije joj to trebalo. Nema više veze kakva je, bitno da je dobra majka. Nažalost, kasno je :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare