To je to što me zanima!

'Pelješki most - nacionalni ponos? Ma, to su gluposti!'

Kad nismo mogli govoriti o važnim stvarima poput izmjene zakona o doprinosima, PDV-u, porezu na dohodak, nećemo ni o glupostima, kaže Linić
Vidi originalni članak

Poručujemo Vladi neka idu u deficit i pet milijardi za privredu i mi ćemo ih podržati! Ne bojte se deficita ako novac ide u HBOR, poručio je SDP-ov Slavko Linić Vladi s konferencije za novinare. Objasnio je kako njegova stranka ne želi biti sudionik u neozbiljnom ponašanju Vlade te stoga na državni proračun za iduću godinu neće podnijeti ni jedan amandman.
- Proračun uopće nije predvidio krizu, ne predviđa ni Vladine mjere za krizu. SDP je preozbiljna stranka da bi sudjelovala u tom političkom cirkusu i u glupim raspravama poput Pelješkog mosta kao nacionalnog ponosa - istaknuo je Linić i upozorio kako će Vladina namjera da deficit usmjeri u potrošnju rezultirati time da čak 80 posto proračunskih stavki iduće godine neće biti realizirano. Linić je napomenuo kako je SDP s četiri zakona koja je uputio u saborsku proceduru namjeravao promijeniti proračun, no ni jedan od tih zakona neće ove godine biti raspravljen u Saboru.
- Kad nismo mogli govoriti o važnim stvarima poput izmjene zakona o doprinosima, PDV-u, porezu na dohodak te o oslobađanju dijela neporeznih prihoda u 2009.godini, nećemo ni o ovakvim glupostima - zaključio je Linić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bepo1606 11.12.2008.

    Krepala krava muzara.Nema se više što prodat.Bit će dobar i kumpir solo.A oni jučer pričaju (HDZ)u saboru o gofu iznad Dubrovnika i razvitku Hercegovine.Koje smo mi budale kad to moramo trpit.Možda kad bi i zastupnici u Sarajevu brinuli o nama ko naši o njima.

  • user_2666 11.12.2008.

    Tako je Slavko! Nismo politički istomišljenici, ali se s ovim moram složiti. Nacionalni ponos bili su INA, HT, i sve što su rasprodali strancima, a ovdje nam ponovno po ko zna koji put \"podvaljuju\" nacionalni ponos. Da imaju malo ponosa nikad ne bi \"naredili\" da se prodaju dionice branitelja iz Fonda i to Mađarima. Tu pjesmu pjevajte Bušmanima u Australiji a ne nama, dosta je bilo \"borbenih\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare