To je to što me zanima!

Penava: Bujanec, ne poštuješ svetinje i lažeš. Izgubio si....

Velimir Bujanec, tv voditelj i veliki zagovornik kandidata Miroslava Škore je preko mobilnih aplikacija dijelio informaciju da "uvozni" i domaći Srbi u Vukovaru glasuju za Kolindu: Bravo Penava, odradio je sa SDSS-om"
Vidi originalni članak

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava (HDZ) je udario na Velimira Bujanca, tv voditelja i velikog zagovornika predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. Bujanec je preko mobilnih aplikacija dijelio u zatvorenim grupama informacije kako Srbi masovno u Vukovaru glasaju za Kolindu Grabar Kitarović. I to kako je naveo Bujanec, i oni "uvozni" i domaći. Bujanec je to završio porukom "Bravo za Penavu, odradio je sa SDSS-om".

Penava i Bujanec su inače bili u dobrim odnosima,ali otkako je vukovarski gradonačelnik nedvosmisleno rekao da će podržati aktualnu predsjednicu, odnosi su zahladili.

UŽIVO REZULTATE IZBORA PRATITE NA:

Penava je Bujancu objavom poručio da je izbore već izgubio. Bujanec je, pak, poručio da razumije Penavinu nervozu, ali je nije htio javno komentirati:

-Proslijedio sam u zatvorenim grupama poruku za koju sam uvjeren da je istinita i koju sam dobio iz Vukovara. Promatrač s jednog biračkog mjesta u Borovu Naselju tvrdi da su glasovati dolazili brojni Srbi i na tečnoj ekavici pitali: "Na kojem je mestu Kolinda da je zaokružimo?" Pri odlasku su se smijali i pozdravljali sa "Ćaooo!" Istinitost ovih navoda potvrdilo je i nekoliko lokalnih Srba koji su javno, pod svojim imenom, na društvenim mrežama napisali kako su doista dobivali naputke da glasuju za KGK. Penava je na svom Facebooku, kršeći šutnju, objavio screen poruke koja uopće izvorno nije moja i koju sam dalje proslijedio svima u imeniku, a koja je prije toga prosljeđena i meni i mnogima drugima. Ne znam odakle Penavi ta potreba, ali rezultati izbora u Vukovaru to bi nam mogli otkriti. U svakom slučaju, ako Kolindi za pobjedu u Vukovaru trebaju srpski glasovi, žao mi je Ivana Penave. Ali, više od njega ljudi koji su htjeli doći na prosvjed ove godine, a on ga je otkazao da ne našteti svojoj favoritkinji. Sadržaj moje privatne korespodencije s Penavom neću javno objaviti, jer mu, unatoč svemu, ne želim ništa loše. Ipak je on bolji od Milakovića i Stanimirovića, ali polako postaje svjestan da među vukovarskim Hrvatima koji se bave politikom ima i boljih od njega.

- Kad ne poštuješ svetinje, ne biraš sredstva, nemaš morala i još uz to lažeš, bez obzira na krajnji ishod: Nisi ni krenuo, a već si izgubio - poručio je Penava Bujancu.

Inače, obojica svojim objavama i svađom krše izbornu šutnju.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • arwin 30.12.2019.

    Pa sad, punoljetnu osobu koja glasuje po naputku baš se i ne može smatrati čovjekom u pravom smislu riječi.

  • 25.12.2019.

    Tako je to! do jučer ovaj desničarski ološ je hvalio Penavu sada kada je nastalo komešanje oko budućeg dijeljenja kolača sada više Penava ne valja ,ali je zato Bujanac dobar. Dakle što reći o desničarima??? njihov um je po defaultu kriminalno orijentiran.

  • samo-ti 23.12.2019.

    Penava aj vise daj ostavku na mjesto gradonacelnika,vrati se u dvoranu i uci djecu kolut naprijed,kolut nazad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare