To je to što me zanima!

Penjač po krovovima poginuo u padu s vrha zgrade od 62 kata

KINA: Poznati penjač Wu Yongning (26) privukao je tisuće sljedbenika svojim kratkim snimkama na kojima se penje po visokim neboderima bez zaštitne opreme. Nažalost, ovo mu je bio posljednji pokušaj...
Vidi originalni članak

Poznati kineski penjač poginuo je prilikom izvođenja jedne od svojih akrobacija. Wu Yongning (26), koji se nazivao prvim kineskim Rooftopperom, pao je s vrha Huayuan International Centrea u Changshaju. Njegov pad snimila je kamera.

Pustolov je stradao izvodeći vratolomiju na najvišoj zgradi u kineskoj pokrajini Hunan. Na snimci se vidi kako se pokliznuo penjući se bez zaštitne opreme uza zid na vrhu zgrade. Rukom se više nije mogao držati za rub zida te je pao.

POZOR!

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ:

Yongning je poginuo još 8. studenog, no njegova djevojka je to potvrdila tek mjesec dana kasnije na društvenim mrežama.

Kineski mediji objavili su da je Yongning sudjelovao u izazovu u kojem je mogao osvojiti puno novca, koji mu je trebao za vjenčanje i liječenje bolesne majke.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • alcapone123 13.12.2017.

    Pa ima koga da žali ovakve,meni ga nije ni malo žao....

  • 13.12.2017.

    Kad moram negdje na 15katu montirat antenu uhvati me jeza iako sam vezan i ajmo reći siguran i ne razmišljam poslije o tome dok radim,ali da netko ide iz objesti i lajkova,sljedbenika izazivat sudbinu i ja bi ga trebao žaliti?zbog čega?

  • black_cat 13.12.2017.

    mora da dok je padao i letao sa 62.kata dobro izmaštao svoj život

Komentiraj...
Vidi sve komentare