To je to što me zanima!

Performans mladeži HDZ-a za Miljenića: 'Nazovi M za posao'

Svi smo jasno čuli i vidjeli kako ministar daje posao na ulici. Premijer ne reagira. Svi se pitamo na koji način se dijele poslovi, poručili su predstavnici Mladeži HDZ-a
Vidi originalni članak

Svi smo jasno čuli i vidjeli kako ministar daje posao na ulici. Premijer ne reagira. Svi se pitamo na koji način se dijele poslovi, poručili su predstavnici Mladeži HDZ-a.

Njih nekoliko došlo je ispred zgrade Vlade s transparentom "Nazovi M za posao" na kojem je pisao i broj ministra Orsata Miljenića.

- Svjedoci smo video uratka koji ovih dana kruži društvenim mrežama u kojem spomenuti ministar vrlo decidirano diktira svoj broj mobitela kako bi ga stanoviti sugovornik mogao kontaktirati s ciljem da se njegovu kćer „pogura“ i zaposli mimo natječaja i svih zakonski uređenih pravila. Mladež HDZ-a ovaj čin oštro osuđuje i postavlja pitanje: „Je li to ta visina na koju je premijer Zoran Milanović podigao moralnu ljestvicu?" Molimo premijera da se očituje i po uzoru na dosadašnje nestašne ministre poduzme odgovarajuće korake - poručili su iz Mladeži HDZ-a.

Ministar policije Ranko Ostojić, prije današnje sjednice, komentirao je aferu ministra Miljenića te je pritom rekao kako smatra da njegov kolega ne treba podnijeti ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • BrotherBobo184 22.05.2015.

    Pravi se našli rugat, umjesto da se sakriju, ali uhljebljenje treba zaraditi.

  • SamoDesno_1 22.05.2015.

    treba upozoriti cijelu naciju o nesposobnoj vladi

  • cappuccino00 22.05.2015.

    Bravo Mladež HDZ-a! Sramota je što Milanović još uvijek šuti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare