Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
181 komentara

Performans mladeži HDZ-a za Miljenića: 'Nazovi M za posao'

Svi smo jasno čuli i vidjeli kako ministar daje posao na ulici. Premijer ne reagira. Svi se pitamo na koji način se dijele poslovi, poručili su predstavnici Mladeži HDZ-a

Marcela Bratović/24sata
Foto: Marcela Bratović/24sata
181 komentara

Svi smo jasno čuli i vidjeli kako ministar daje posao na ulici. Premijer ne reagira. Svi se pitamo na koji način se dijele poslovi, poručili su predstavnici Mladeži HDZ-a.

Njih nekoliko došlo je ispred zgrade Vlade s transparentom "Nazovi M za posao" na kojem je pisao i broj ministra Orsata Miljenića.

- Svjedoci smo video uratka koji ovih dana kruži društvenim mrežama u kojem spomenuti ministar vrlo decidirano diktira svoj broj mobitela kako bi ga stanoviti sugovornik mogao kontaktirati s ciljem da se njegovu kćer „pogura“ i zaposli mimo natječaja i svih zakonski uređenih pravila. Mladež HDZ-a ovaj čin oštro osuđuje i postavlja pitanje: „Je li to ta visina na koju je premijer Zoran Milanović podigao moralnu ljestvicu?" Molimo premijera da se očituje i po uzoru na dosadašnje nestašne ministre poduzme odgovarajuće korake - poručili su iz Mladeži HDZ-a.

Ministar policije Ranko Ostojić, prije današnje sjednice, komentirao je aferu ministra Miljenića te je pritom rekao kako smatra da njegov kolega ne treba podnijeti ostavku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message