To je to što me zanima!

Perković kaznu služi u Glini, a Sanader ostaje u Remetincu

U Sanaderovu slučaju na odluku su vjerojatno utjecali i procesi na koje ga se mora voziti. Perkovićev odvjetnik Nobilo kaže da on nema primjedbi na tretman i da je kontaktirao s obitelji
Vidi originalni članak

Nakon mjesec dana dijagnostike tim stručnjaka u remetinečkom zatvoru odlučio je kako će Ivo Sanader ostati u Zagrebu i kaznu služiti u Remetincu, doznaje RTL. S druge strane, Josipa Perkovića su nakon prebacivanja iz Njemačke već odveli u Glinu gdje će služiti kaznu. 

U Sanaderovu slučaju na odluku su vjerojatno utjecali i procesi na koje ga se mora voziti. 

AFERA PLANINSKA Kreće ovrha: Ivo Sanader ostat će bez čak 17,45 milijuna kuna

Perković je pak u Glinu stigao prije desetak dana, a već je kontaktirao s obitelji.

- U ovom trenutku on nema nikakvih primjedbi na tretman, jedino što mene zabrinjava je udaljenost od Zagreba, s obzirom na njegove zdravstvene probleme - rekao je Perkovićev odvjetnik Anto Nobilo. Za RTL je komentirao kako su Perkoviću u Njemačkoj izvadili šest zuba te ih nisu htjeli popravljati i zbog toga je njegova obitelj dogovorila popravak u privatnoj ordinaciji u Zagrebu. 

NOBILO: 'Perković nije imao adekvatnu zaštitu, smršavio je 30 kila'

Nobilo je rekao kako ne zna hoće li zbog toga Perkovića možda prebaciti u bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • brane456 22.08.2019.

    Istina je da ga je tadašnja vlast koristilaza zlodjela prema hrvatima, činjenica je i da se on iskupio i postao pokajnik i bio od velike koristi u stvaranju samostalne hrvatske😎

  • japanokinez 21.08.2019.

    Ovaj Perkovic uopće nije trebao biti na sudu. Posao za državu kao i svaki drugi. Sanadera je jeftinije vozati u kombiju svaki dan ako treba ali nikako u Remetincu ne smije biti jer to je hotel. Lepoglava i Glina obavezno pa kada odluci ne doći na ročište zbog navodne bolesti da ga vidim dali bi odugovlačio kada bi ga svako toliko neko kresnuo.

  • 21.08.2019.

    Klima u zatvorima funkcionira, ili ........????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare