To je to što me zanima!

Perković se žalio da ne spava, a Nobilo je iznio završne riječi

Anto Nobilo je rekao da je obrani onemogućeno doći do tisuća stranica Đurekovićeva dosjea u njemačkoj tajnoj službi BND za koju je radio. Također je tražio oslobađanje svojeg klijenta
Vidi originalni članak

Na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču završne riječi je iznio branitelj Perkovića Anto Nobilo. Rekao je da su svjedoci osobe kriminalne prošlosti i požalio se na nedostatak dokumenata. Također je tražio oslobađanje svojeg klijenta, a Sindičića je optužio za lažne konstrukcije, javlja HRT.

Prije ročišta liječnica je pregledala Perkovića i rekla sucima da je stabilno i da je dobro. Perković se pak požalio da ne može spavati jer je u sobi s dvojicom ovisnika koji noću ne spavaju.

Nakon toga je Nobilo počeo završne riječi. Rekao je da je  obrani onemogućeno doći do tisuća stranica Đurekovićeva dosjea u njemačkoj tajnoj službi BND za koju je radio. 

-  Zašto njemački arhiv nije otvoren - pitao je Nobilo, naglašavajući da nema dokumenata ni iz Beograda, posebno iz vojne sigurnosne službe. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jo2hn8ny 01.08.2016.

    Ova mi je najdraža : "Perković se žalio da ne spava". I ja ne bih mogao spavati, da znam da mi iznad glave visi doživotni zatvor pod stare dane.

  • jozabroz 01.08.2016.

    i perkovica i nobila bi trebalo dozivotno zatvorit,,

  • 01.08.2016.

    Jeste primjetili da su najveci udbasi hrvati i iz Imotskog???

Komentiraj...
Vidi sve komentare