To je to što me zanima!

Pomirili su se Pernar i Sinčić!

Drago mi je da si shvatio da obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo, Hrvatska nema vremena za ovo, grešaka je bilo na obje strane, prihvaćam ispriku, rekao je Ivan Vilibor Sinčić
Vidi originalni članak

Sretan san što smo zajedno, jer smo zajedno trebali biti sve ovo vrijeme. Žao mi je što smo se razišli u jednom trenutku našeg političkog puta, no sad smo se opet spojili, započeo je Ivan Pernar u prijenosu uživo kojeg su emitirali on i Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku.

- Ono što bi Plenković, bankari i tajna društva htjeli je da se mi glođemo na osobnoj razini do sudnjeg dana. Međutim, želim ih razočarati, kao i sve one koji su mislili da će jedna jako lijepa priča stati i neće se nastaviti - rekao je Pernar i zaključio:

- Današnjim danom otvaramo novo poglavlje, ne samo među nama, već općenito na političkoj sceni.

Oglasio se potom i čelnik Živog zida, Sinčić:

- Drago mi je da si shvatio da obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo, Hrvatska nema vremena za ovo, grešaka je bilo na obje strane, prihvaćam ispriku, čeka nas jako teška jesen, a bilo kakav sukob baca sav naš dugogodišnji rad u vodu, to se ne smije dogoditi, ja ti pružam ruku i prihvaćam da budeš dio platforme 'Dosta pljačke'!

Idi na 24sata

Komentari 77

  • TatankaYotanka 14.06.2020.

    Žao mi je dečki, ali nema više, imali ste sjajnu priliku, ali ste je sami uništili ! Da ste ostali zajedno i da se niste posvađali oko novca danas bi imali ozbiljne šanse da osvojite 4 mjesto. a ovako nemate nikakvih šansi osim da potražite drugi posao.

  • NindžaPijace 14.06.2020.

    Vidim da se pričaju nebuloze kako su se Pernar i Sinčić potukli oko mjesta u parlamentu. Samo jedna činjenica: Pernar NIJE bio na listi za EP, otišao je iz ŽZ ne zbog parlamenta, jer se za njega nije ni kandidirao, već zbog odnosa prema Bunjcu kojeg je vodstvo ŽZ diskreditiralo na vrlo ružan način. Prema tome, što se tiče borbe za fotelju u EP, Pernar je čist.

  • Puta Madre 13.06.2020.

    Oni bi i popušili jedan drugom samo da osiguraju fotelju naredne 4 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare