News

Komentari 77

Pomirili su se Pernar i Sinčić!

Pomirili su se Pernar i Sinčić!

Drago mi je da si shvatio da obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo, Hrvatska nema vremena za ovo, grešaka je bilo na obje strane, prihvaćam ispriku, rekao je Ivan Vilibor Sinčić

Sretan san što smo zajedno, jer smo zajedno trebali biti sve ovo vrijeme. Žao mi je što smo se razišli u jednom trenutku našeg političkog puta, no sad smo se opet spojili, započeo je Ivan Pernar u prijenosu uživo kojeg su emitirali on i Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku.

- Ono što bi Plenković, bankari i tajna društva htjeli je da se mi glođemo na osobnoj razini do sudnjeg dana. Međutim, želim ih razočarati, kao i sve one koji su mislili da će jedna jako lijepa priča stati i neće se nastaviti - rekao je Pernar i zaključio:

- Današnjim danom otvaramo novo poglavlje, ne samo među nama, već općenito na političkoj sceni.

Oglasio se potom i čelnik Živog zida, Sinčić:

- Drago mi je da si shvatio da obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo, Hrvatska nema vremena za ovo, grešaka je bilo na obje strane, prihvaćam ispriku, čeka nas jako teška jesen, a bilo kakav sukob baca sav naš dugogodišnji rad u vodu, to se ne smije dogoditi, ja ti pružam ruku i prihvaćam da budeš dio platforme 'Dosta pljačke'!