To je to što me zanima!

Pernar s 'palestinkom', Zlatko oduševljen: 'Jeruzalem je naš!'

Pernar je, podsjetimo, zbog Palestine nedavno napustio HRT-ovu emisiju "Nedjeljom u dva". Nakon što ga je voditelj tražio da se vrati na temu, izašao je iz studija
Vidi originalni članak

Ivan Pernar došao je u utorak u Sabor s palestinskim šalom.

- Ovim činom htio sam ukazati na problem nepoštivanja rezolucije 194 glavne skupštine UN-a i rezolucije 242 vijeća sigurnosti UN-a od strane Izraela.

Prvom se Izraelu nalaže da dopusti povratak 750.000 protjeranih Palestinaca svojim domovima, a drugom da napusti Zapadnu obalu (područje okupirano od 1967.)

Izrael do današnjeg dana prkosi međunarodnom pravu uz svesrdnu pomoć SAD-a.

Pernaru je u Saboru prišao Hasanbegović i kazao mu: 'Jeruzalem je naš!'

Pernar je, podsjetimo, zbog Palestine nedavno napustio HRT-ovu emisiju "Nedjeljom u dva". Pernar je u jednom trenutku počeo pričati o Izraelu i Palestini, a nakon što ga je voditelj  Aleksandar Stanković prekinuo i zamolio da se vrati na temu, Pernar je rekao:

- Ako mi ne dopustite da dovršim, napustit ću emisiju - nakon kratkog prepucavanja, Pernar je otišao iz studija. Svoju podršku Palestini i Palestincima u utorak je izrazio u Saboru. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • 613 01.12.2016.

    Pernarko i Hasanbeg ne shvaćaju da su samo epizodni igrači koje povijest neçe zabilježiti. Džaba škole u kojima su spavali: https://www.youtube.com/watch?v=j6k1jHAYtbI

  • kozaribok 30.11.2016.

    koji cirkuzant

  • japanokinez 29.11.2016.

    Meni nije jasno kako to da nitko od medicinske struke ne prepoznaje bolest i jasno kažu, ovaj dečko je bolestan i svi se trebamo založiti da mu pružimo adekvatno liječenje. Pa mi nismo normalan narod ako dozvoljavamo da se po saboru šetaju bolesni ljudi. Ja sam na poslu testiran svako malo i ne vidim razlog da se i političari ne testiraju jer ovo vodi ludilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare