To je to što me zanima!

Ivan Pernar: Ne puštaju me u Zambiju. Žele me deportirati!

Pernar je vijest o zabrani ulaska objavio dan nakon što se na istom kanalu pohvalio avionskom kartom iz Beča za Kairo, odakle je navodno trebao nastaviti prema Zambiji
Vidi originalni članak

Dragi prijatelji operacija Z nažalost ne ide po planu, zaglavio sam u imigracijskoj službi i ne puštaju me u zemlju, žele me deportirat nazad istom rutom kojom sam došao. Povratni let će vjerojatno bit već u popodnevnim satima, napisao je na svom Telegramu bivši saborski zastupnik Ivan Pernar, koji se prije toga javno hvalio da je prijavio Hrvate uhićene u Zambiji, kao i da je tamošnjim vlastima napisao da je jedan od uhićenih Hrvata trasnrodna osoba zbog čega ga je kazneno prijavila pravobraniteljica.

Transrodnost je u Zambiji, kao i homoseksualnost, kažnjiva zakonom.

'Žele me deportirati'

Pernar je objavio da će ga deportirati dan nakon što se na istom kanalu pohvalio avionskom kartom iz Beča za Kairo, odakle je navodno trebao nastaviti prema Zambiji gdje je, kako tvrdi, bio spreman svjedočiti u slučaju uhićenih Hrvata.

SRAMOTNO Pernar nastavlja sa suludim prijavama: Tvrdi da će prijaviti sve koji su posvojili iz Konga

On se ranije hvalio kako je zambijsku policiju informirao o slučaju uhićenih Hrvata za trgovanje djecom. 

Njega je pravobraniteljica Višnja Ljubičić prijavila zbog maila koji je poslao zambijskim vlastima u kojem je napisao da je jedan od uhićenih Hrvata transrodan. U Zambiji je transrodnost uz homoseksualnost kažnjiva.

- ‘Pernaru, puk’o si. Čovjek je izgubio sve kompase i ne razumije što bi značilo štititi ljudska prava - komentirala je njegove izjave Katarina Peović, saborska zastupnica Radničke fronte.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • RoyF3 25.02.2024.

    Jesu vam rogovi narasli sada kada znate da vas je Ivan lagao i da je ipak otišao u Zambiju? Kakve ste vi to novine a objavljujete neprovjerene informacije.

  • stipe stipić 23.02.2023.

    kako je pernar trolla 24 sata i komentare raznih likova

  • orhideja7 21.02.2023.

    Otimaju se djeca od roditelja u Kongu, mafija ih teansportira i prodaje za velike pare dalje.To je normalno i humano? Pernar koji ukazuje na nezakonitosti je lud.Ko je ovdje lud i kuda ide ovaj svijet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare