To je to što me zanima!

Pernara opet izbacili iz Sabora: Ovaj put zbog Đure Đakovića

Pernara su u srijedu izbacili iz Sabora dok je nosio majicu s natpisom 'HDZ lopovi', a u četvrtak je opet izbačen jer je mimo pravila počeo iz klupe govoriti o problemima radnika Đure Đakovića
Vidi originalni članak

Novim incidentom, drugim u dva dana, zastupnika Ivana Pernara i njegovim udaljenjem iz sabornice, Hrvatski sabor u četvrtak je nastavio rad. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je predsjedavajući Milijan Brkić (HDZ) najavio o čemu će se raspravljati, Pernar je mimo pravila iz klupe počeo govoriti o problemu 600 radnika tvrtke Đuro Đaković koji od rujna nisu primili plaću. 

NOVI PERNAROV PERFORMANS U Sabor došao u majici 'HDZ lopovi' i vikao pa ga izbacili...

Brkić ga je upozorio da nije dobio riječ, zamolio ga da sjedne i da o tome govori kasnije, u vremenu u kojem i ostali zastupnici mogu govoriti o čemu žele, dakle na slobodnu temu, no Pernar se oglušio. 

Brkić mu je zbog toga prvo izrekao opomenu, zatim opomenu s oduzimanjem riječi, a kako ni nakon toga nije prestajao govoriti iz klupe, izrekao mu je opomenu s udaljenjem sa sjednice i odredio stanku. 

Pernar je i u srijedu zbog istog ponašanja udaljen sa sjednice.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • adika 24.10.2019.

    Pa ovi nosači će dobiti bruh od nosanja .

  • looood 24.10.2019.

    Sta ocete?pa covik oce srusit guinnessov rekord za najvise puta biti izbacen iz sabora....da je mene toliko puta izbacilo,ne bi ni zavrsia osnovnu,kamoli srednju...

  • Lun@777 24.10.2019.

    Pa zar će ga svaki dan iznostiti ovako van? Malo glasno viče, oglušuje se na opomene, i eto iznose ga van, svi to vide, svi to zabilježe, a on lijepo odleprša sa sjednice. Zapravo ga ne vode kao da nije došao na sjednicu, no ovo bi se moglo nazvati i MARKIRANJE sa sjednice, odnosno cjelodnevni odlazak s radnog mjesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare