To je to što me zanima!

Pernara opet izbacili iz Sabora: 'Ovakvo ponašanje je sramota!'

Pernar je izašao na govornicu i upozorio da javnost ne zna o čemu s eglasa u Saboru, te je ustvrdio da HDZ odbija dobre amandmane. Šef Sabora je pozvao stražu koja ga je izbacila van
Vidi originalni članak

Ivan Pernar (Živi zid) je tijekom glasanja o amandmanima na proračun u Saboru izašao za govornicu i upozorio da javnost ne zna o čemu se glasa, da HDZ odbija dobre amandmani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjedavajući Gordan Jandroković tražio je stražu da ga izvede iz sabornice.  

- Ovo ponašanje je sramota - poručio je Pernar dok ga je stražar izvodio iz dvorane.  

- Nemam komentara na ovo ponašanje - rekao je predsjedavajući. 

IZGLASALI PRORAČUN ZA 2019. Bivši SDP-ovac Ronko: Učinit ću sve da ova Vlada ne padne!

Pernar je ispred sabornice negodovao jer vladajući tijekom glasanja nisu rekli ni o čijem se amandmanu radi.  

- Nema problem s time da je obrazlaganje amandmana odvojeno od glasanja, ali oni vode glasanje tako da ni zastupnici ne znaju o čemu se glasa - rekao je.  

Na opasku da su zastupnici dobili tablicu s amandmanima prije glasanja, Pernar je naveo kako javnost ne zna o kojim je amandmanima riječ. 

Idi na 24sata

Komentari 399

  • Miške 04.12.2018.

    Jandroković je ljubomoran na sat koji je Pernar dobio od emira; on se divi samo Sanaderovim satovima. I zato - nećeš ti u Saboru govoriti, barem na 1 dan.

  • Michelangelo 03.12.2018.

    Dobro, da upitam pljuvače živog zida sa tim da se odmah ogradim od simpatiziranja bilo koje usrane stranke u hrvatskoj jer ne pripadam ni jednoj a više nikada neću izaći na izbore jer je ponuda nikakva.Ako je netko-citiram iz hrpe komentara"djetinjast,malouman,lud,uhljeb" i sl.gluposti.Kako nazvati ljude koji OPET glasaju za hdz(namjerno malim slovima,velika treba zaslužiti) ili sdp ili neku treću stranku koja je odnijela pobjedu u određenim regijama,nisu ništa napravili osim izdaje i krađe?Kako te ljude nazvati?Glasači??Ne bi rekao....možda onako kako sam naveo u jednoj od zagrada!!

  • elsie2018 03.12.2018.

    Ja definitivno dajem svoj glas Pernaru i Ziv Zid !

Komentiraj...
Vidi sve komentare