To je to što me zanima!

Peru: U zatvoru je preminuo Hrvat koji je švercao kokain

Alen Horvat je preminuo u studenom od posljedica srčanog udara te su njegovo tijelo kremirali, a urnu bi navodno sljedećeg tjedna trebali dopremiti u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Alen Horvat (34) iz Zagreba preminuo je u zatvoru u Limi dvije godine nakon što su ga uhitili zbog krijumčarenja kokaina. Preminuo je u studenom od posljedica srčanog udara te su njegovo tijelo kremirali, a urnu bi sljedećeg tjedna trebali dopremiti u Hrvatsku. 

Horvata su 2008. godine uhvatili u zračnoj luci u Limi s 604 grama kokaina. Putovao je iz Lime preko Madrida u Beč. Njegovu smrt potvrdio je i svećenik Drago Balvanović, koji vodi hrvatsku katoličku crkvu u Limi. Osim Horvata, uhitili su i Nizozemca Lucasa Evangelista Gomez-Caballeroa, koji je pokušao prošvercati 21 kilogram kokaina tako da je kokain rastopio te njime namočio 11 hlača, 12 majica i četiri košulje, piše Večernji list

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dars100 25.02.2011.

    Iskrena sućut obitelji.Alen je bio narkoman koji je švercao drogu da bi zadovoljio svoju potrebu.Isto nekada davno je bio nečije djete koje su drugi ološi trovali.Komentirat glupim komentarima a neznati o čemu pričamo je jako glupo i neukusno.Svu našu djecu vrebaju neki koje su davno upecali neki drugi, a uglavnom u ovisnost ih tjeraju nesređene obiteljske situacije i glupavi roditelji kao ovi što glupavo komentiraju.Zato Vam je bolje da se posvetite Vašoj djeci i više komunicirate sa njima na normalan i krščanski način,tj da im prenosite ljubav i oprost,a ne ovako mržnju.Jer onih koji vrebaju uvijek će bit,a lako to i mogu bit Vaša djeca,Vi koji širite mržnju a u biti u životu ste jako glupavi i zatucani.

  • user_74067 16.01.2011.

    Dao bi ja njima doživotnu pa nek izvole, sad mu mamica plače, a kad je imo pune đepove love a nigdje radio nije šta ga onda nisi pitala otkuda mu, čiju djecu truje.... Ima Boga!!! A i hrvatskoj bi trebao jedan takav zatvor tipa "RADNOG DOŽIVOTNOG LOGORA"

  • be yourself 16.01.2011.

    Nadam se da su ga živog kremirali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare