To je to što me zanima!

Peruanka u Varaždinu nudila je seksualne usluge preko oglasa, angažirala i dvije Venezuelanke

Osim sumnje u prostituciju, kod 37-godišnjakinje su pronašli i kemijska droga ecstasy ukupne mase 0.4 grama, za što su joj također izdali prekršajni nalog
Vidi originalni članak

Varaždinska policija privela je 34-godišnju Peruanku i kazneno ju prijavili zbog sumnje u prostituciju, dok su dvije državljanke Venezuele (37 i 26) zaradile prekršajni nalog. Naime, sumnja se da je 34-godišnjakinja u iznajmljenim stanovima na području Hrvatske te u Varaždinu oglašavala pružanje seksualnih usluga za sebe te za još dvije žene.

'MODUS OPERANDI' 'Razbili' su lanac prostitucije u Rijeci: Mušterije mamile preko oglasa, podvodile i beskućnicu

Kreirala je profile na jednoj internetskoj stranici za oglašavanje gdje je komunicirala s potencijalnim korisnicima seksualnih usluga, priopćili su iz PU varaždinske. Davala im je upute o mjestu i vremenu pružanja usluga te je sukladno dogovorima s klijentima za pružanje usluga angažirala navedene državljanke Venezuele.

ŠOKANTAN SLUČAJ Držao ropkinju u Zagrebu pa je tjerao na prostituciju: Razbio joj mobitel i fizički je zlostavljao

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinju su priveli, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, dok su 37 i 26 godišnjakinjama, zbog počinjenja prekršaja iz članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izdali prekršajne naloge. Osim sumnje u prostituciju, kod 37-godišnjakinje su pronašli i kemijska droga ecstasy ukupne mase 0.4 grama, za što su joj također izdali prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Igor 051 07.03.2024.

    Dođi na pedikuru u Rijeku

  • lanai goga 07.03.2024.

    A nasle i bogatu drzavu gdje ljudi kopaju po kontenjerima i nemaju za dostojanstven zivot  kamoli za pi... jedino ovi iz hdza si mogu priustiti

  • kravasutra 07.03.2024.

    A prijavio ih neki kojem se ne moze dignuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare