To je to što me zanima!

Peta na 'fejsu' o zabrani uzgoja životinja za krzno u Hrvatskoj

PETA je prilično radikalna organizacija koja se proslavila brojnim marketinškim kampanjama i, zapravo, traži zabranu držanja svih životinja kao ljubimaca
Vidi originalni članak

Hrvatska je upravo zabranila uzgoj životinja zbog krzna, objavila je na svojim Facebook stranicama PETA. Tu kontroverznu američku organizaciju za zaštitu životinja mnogi prozivaju da joj je jedini i stvarni cilj ostvarivanje profita kroz donacije bogatih i slavnih Amerikanaca, a ne dobrobit životinja. No, u PETA-inu kampanju protiv uzgoja činčila u RH uključila se i Sharon Osbourne, Ozzyjeva supruga, koja je izravno pozvala našeg bivšeg ministra poljoprivrede Davora Romića da zabrani uzgoj činčila. To će se sada i dogoditi novim zakonom o zaštiti životinja. PETA je prilično radikalna organizacija koja se proslavila brojnim marketinškim kampanjama i, zapravo, traži zabranu držanja svih životinja kao ljubimaca.  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Anton-Adam Staničić 09.01.2017.

    Uzgoj činčila radi krzna isto je kao uzgoj svinja radi mesa. I biljke osjećaju. "Uzgoj" jelki radi Božića isto je kao uzgoj brancina za roštilj. Preseravanje!

  • škver 07.01.2017.

    Toga Ministra tribaju hitno smjeniti jer radi protiv svog naroda!!! Ljudi su ulagali u uzgoj i od toga cijele obitelji žive!!!! Neznam što bih naoravio da su meni uzeli kruh kojim hranim djecu!!!

  • škver 07.01.2017.

    Da, ljudima oduzeti siguran kruh!!! Onda zabraniti i ubijanje pilića, krava,ovaca....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare