To je to što me zanima!

PETA: Postanite vegan, bit ćete divlji i nasilni u krevetu

Video prikazuje djevojku koja govori kako je njezin mladić, otkad je vegan, ''bolji u krevetu''. Ulazi u stan u kojem novopečeni vegan krpa zid, oštećen ''divljim seksom''
Vidi originalni članak

Najnoviji reklamni video organizacije za zaštitu životinja PETA izazvao je kontroverze sloganom koji potiče na seksualno nasilje, piše Daily Mail

Poruka reklame je da postajanje veganom dovodi do boljeg seksualnog iskustva jer je ''nasilni seks dobar''. Video prikazuje djevojku sa Schanzovim ovratnikom kako tetura ulicom i svojem dečku u vrećici nosi svježe povrće. Izmučena šetajući ulicom priča svoju priču i govori kako je njezin mladić, otkad je vegan, puno ''bolji u krevetu''. Polugola ulazi u stan u kojemu novopečeni vegan krpa zid koji su oštetili ''divljim seksom''.

Reklama je ubrzo nakon objave primila brojne kritike jer, kako tvrde mnogi, promovira nasilje. Iz PETA-e se brane tvrdnjom da je reklama zapravo sarkastična. 

- Oni koji su pogledali cijeli video mogli su primijetiti da se djevojka po dolasku kući nasmiješi i zapravo je sretna sa svojim dečkom jer je postao vegan. Zabavno je - rekao je glasnogovornik PETA-e za Yahoo News. 


Idi na 24sata

Komentari 98

  • IntiVillca 22.02.2012.

    Dakle oni se bune zato jer mi jedemo meso, zanimljivo, daj nađite život!!

  • user_77359 22.02.2012.

    Da je baja skršio dobar biftek i pet-šest piva, on bi se vraćao iz dućna s još pet pivi, jer ona hodati ne bi mogla!!!

  • Cyber_07 20.02.2012.

    kretenom se ne postaje, kretenom se rađa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare