To je to što me zanima!

Petek je u Mađarskoj prekrio sporan Orbanov spomenik

Lijepi pozdrav g. Plenkoviću, Škori i ostalim suverenistima koji uopće nisu reagirali na Orbanovo poigravanje s poviješću Ugarskog svojatanja našeg teritorija, rekao je Petek
Vidi originalni članak

Renato Petek, nezavisni kandidat na listi koalicije stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti u I. izbornoj jedinici, lista broj 10., danas je iz Mađarske poručio: 

- Lijepi pozdrav g. Plenkoviću, Škori i ostalim suverenistima koji uopće nisu reagirali na Orbanovo poigravanje s poviješću Ugarskog svojatanja našeg teritorija. HDZ-ova Vlada nas je i oko INE i politiku prema HU pretvorila u mađarski privjesak. Plenki, dosta mi je vaše lažne politike domoljublja i glumljenja čuvara hrvatske državnosti na koju smatrate da ste se preplaćeni. Istinski patriotizam nije ono što vi prodajte u Hrvatskoj već 30 godina. A kada treba obrusiti Orbanu, frendu iz Europskih pučana, diktatorskom uzoru, onda zabijete glavu u pijesak. Isto vrijedi i bivšeg HDZ-ova konzula u Pećuhu, Miroslava Škoru. Ako Vlada RH ne štiti interese naše zemlje, onda radi protiv naših interesa! 

OBJAVIO VIDEO NA FB-U Orban opet provocira i svojata pola Hrvatske: Na spomeniku piše 'Rijeka-mađarsko more'
Petek je i objavio video na kojem je prekrio sramotan spomenik „Rijeka-mađarsko more“, a kojeg je Orban svečano predstavio prije nepunih mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ivanunited 03.07.2020.

    Našoj ljevici najbitne je da postoji neki razdor i svađa, inače većina njih nebi znali što trebaju radit ,niti koja im je svrha...

  • B.L.Devín 02.07.2020.

    U Madjarskoj sam cesto (najmanje 3 mjeseca godisnje) ali jos uvijek ne vidim pjesadijske i oklopno-mehanizirane divizije madjarske vojske na sjevernoj obali Drave, tojest na hrvatskoj granici, spremne da granice Madjarske prosire do Jadrana, Save i Une, (pa i dalje ako treba), nego samo objave na fejsu. A kad smo vec kod fejsa, ne vidim u cemu je problem. Kad vec po fejsu i drugdje I MI imamo karte prosirene Hrvatske do Drine, zar su toliki problem i nauka napraviti karte u kojima je Drava najdulja hrvatska rijeka cije su obje obale u Hrvatskoj, Harkanj najvece hrvatske toplice a Balaton najvece i jedino i za brodove plovno jezero u Hrvatskoj? Ako vec ne znamo da su medju prvih 5 najrasirenijih prezimena u Madjarskoj prezimena Kovac i Horvat, kaj smo zaboravili, onu staru, "klin se klinom izbija?? Evo, ako treba ja sam prvi spreman, moju kucu Balatonfuredu ( Balaton jezero) i apartman u Harkany (Harkanj toplice) proglasiti za teritorije, mojeg rodnog Zagorja, tojest Hrvatske..

  • Usora1 02.07.2020.

    tako je bane, pokrij plocu, pokrij orban, otkrij madjarice.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare