To je to što me zanima!

Petek o uhićenjima: Vidjet ćemo hoće li neki krak istrage doći do članova HDZ-a. Odgovorni su

U jutarnjim satima u srijedu uhićen je bivši direktor Gradskih groblja Patrik Šegota. Renato Petek poručio je kako je Šegota brzo napredovao u stranci Milana Bandića. Tvrdi i kako postoji odgovornost HDZ-a
Vidi originalni članak

Renato Petek, zagrebački gradski zastupnik, osvrnuo se na nova uhićenja i odluku gradonačelnika Tomislava Tomaševića o smanjenju broja gradskih ureda. 

Petek je rekao kako očekuje daljnje raščišćavanje te dodao kako mu je smiješno da iz HDZ-a prozivaju Tomaševića i uspoređuju ga s Milanom Bandićem, javlja Večernji list

RASPETLJAVANJE MREŽE U fokusu istražitelja poslovi Šegote i poduzetnika Bukovca koji je počinio samoubojstvo

Što se tiče uhićenja Patrika Šegote, Petek je rekao kako je on bivši član HDZ-a koji se naknadno priključio stranci bivšeg gradonačelnika. 

- Bio je prigrljen u stranku Milana Bandića. Brzo je napredovao, bilo je i onih koji su se zalagali da ima značajniju funkciju - rekao je Petek i osvrnuo se na pitanje odgovornosti HDZ-a. 

- Odgovornost HDZ-a postoji, pogotovo politička. Branili su Milana Bandića. Nisu bili direktno odgovorni ako nisu imali svoje članove kao direktore i na mjestima pročelnika, vidjet ćemo hoće li neki krak istraga doći do njihovih članova - naveo je Petek. 

VLADIMIR TEREŠAK Šegotin odvjetnik pretpostavlja da su ga uhitili zbog policijskih izvida vezanih za Bandića

- Ide se prema ljudima koji više nemaju funkcije. Ne sjećam se da je ikada netko bio uhićen kada je trebao HDZ-u. Dok je Milan Bandić trebao HDZ-u, skupljao žetončiće, radio je u Zagrebu što je htio. Prema snimkama, to se vidi. Ljudi su bili bahati, uvjereni da se ništa neće dogoditi - tvrdi Petek. 

Što se tiče najavljene racionalizacije broja ureda u Gradu, Petek je rekao kako je manje važno hoće li doći do smanjenja troškova, već da je bitno da ti uredi dobro funkcioniraju. 

UHIĆENJA U GRADSKIM GROBLJIMA Kako su 24sata razotkrila aferu kućica na Mirogoju, 'Sherry, Sherry' Velinu i Patrika Šegotu

- Podržat ćemo ovaj prijedlog - rekao je Petek. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Hrvazistanac 15.07.2021.

    Kad je zločinačka odgovarala za svoja djela ,,tužno je to u hrvatistanu u hrvatistanskim glavicama...

  • Zagreb1976 14.07.2021.

    Ma ne vjerujem da je adezej odgovoran za bilo što adezej bi odmah bandu iz 365 dana kriminala i korupcije sa vođom iz pogane zvanog El Čapo prijavili odmah 🤣🤣🤣

  • jožek2 14.07.2021.

    Pa hdz-e banda i je najveća mafijaška organizacija u Hrvatskoj i Zagrebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare