To je to što me zanima!

Petero osuđeno na smrt zbog ubojstva novinara Khashoggija

NEODOBRENA AKCIJA Osim petoro osuđenih na smrt, još su tri osobe optužene za umiješanost u zločin dobile zatvorsku kaznu u trajanju od ukupno 24 godine
Vidi originalni članak

Saudijska Arabija osudila je petoro ljudi na smrt zbog ubojstva novinara Jamala Khashoggija prošle godine, objavljeno je iz ureda javnog tužiteljstva, piše BBC.

Podsjetimo, Khashoggija je tim saudijskih agenata ubio u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu prošle godine. Tužitelj je rekao kako je to bila neodobrena akcija te je na optuženičku klupu stavio 11 neimenovanih optuženika, među kojima, kako je rekao, nije bio agent blizak saudijskom princu. 

Osim petorice osuđenih na smrt, još su tri osobe optužene za umiješanost u zločin dobile zatvorsku kaznu u trajanju od ukupno 24 godine.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • umjereni pacifist 23.12.2019.

    poslušnici gube glave. da su kojim slučajem odbili naređenje za smaknuče,svelo bi se na isto ali javnost nebi bila upoznata s tim.

  • 23.12.2019.

    Glavni krivci- ubojice ostadoše na slobodi i cerekaju se u facu obitelji Khashoggi i cijelome svijetu! Sramotno i zastrašujuće za civiliziranog čovjeka.

  • EmilCandor 23.12.2019.

    Apstrakciju bi trebalo ograničiti samo na umjetnost. Apstrakcija u pravosuđu gubi smisao jer proizvodi nepravdu, obmane i žrtve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare