To je to što me zanima!

Zbog kiše: Autobus sletio s ceste pa se prevrnuo na bok

Nitko od putnika nije ozlijeđen, a drugi autobus ih je odvezao dalje. Klizava cesta i brzina neprilagođena vremenskim uvjetima najvjerojatniji je uzrok ove nesreće
Vidi originalni članak

Zbog mokrog kolnika autobus APP-a na relaciji Vinkovci-Slavonski Brod "skliznuo" je s ceste i prevrnuo se na bok. Nitko od putnika, među kojima je bilo i učenika, nije ozlijeđen.

Klizava cesta i brzina neprilagođena vremenskim uvjetima najvjerojatniji je uzrok prometne nesreće koja se u četvrtak oko podne dogodila na dionici županijske ceste Slavonski Brod-Vrpolje između Donjih Andrijevaca i Starog Topolja, istočno od Broda.

Kako neslužbeno doznajemo, autobus APP-a koji redovito prometuje na relaciji Vinkovci-Slavonski Brod, proklizao je na kolniku, zarotirao se na cesti i prevrnuo se na travnatu površinu pored ceste na bok u suprotnom smjeru od smjera kretanja. 

U PU brodsko-posavskoj doznajemo kako u toj nesreći nitko nije ozlijeđen odnosno da nitko nije zatražio liječničku pomoć. 

Policijski očevid na mjestu događaja još traje pa je promet tim dijelom županijske ceste nešto usporen. Putnici su na kiši pričekali drugi autobus i nastavili put do svojih odredišta. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • AlesijaMaxel 15.10.2015.

    nemojte pričat gluposti jer sad svi ste protiv šofera a kakva su vaša djeca za vreme vožnje i kako se ponašaju nemate pojma i volio bi vidit kome se nemože desit tako nešto a vi koji vozite i neznate vozit bolje da šutite jer ste najpametni a nemate pojma koliko vi napravite prekršaja u jednom danu nije se niko zapito dali mu je neki kreten uletio prilikom obilaženja prije krivine pa je možda zbog toga izletio ili je možda moro smirivat djecu jer se šetaju i divljaju za vreme vožnje i znam da če svi reč ne nije moje djete takvo ali varate sei neznam kako možete pisat takve gluposti da nezna vozit ko ih je do sad vozio možda vi samii nemojte mislit da se to vama nemože desit

  • zagabrija 15.10.2015.

    S autobusima jer postala vožnja na vlastitu odgovornost koliko gazde u njih ulažu

  • ledo1 15.10.2015.

    na cesti je sve moguče bez obzira tko i šta je krivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare