To je to što me zanima!

Petir: 'Beljaka je strah. Uništio je ugled HSS-a i on mora otići'

Mojom suspenzijom želi onemogućiti moju kandidaturu na unutarstranačkim izborima i stvoriti uvjete da nastavi sa sustavnim razaranjem HSS-a, smatra Petir
Vidi originalni članak

Nakon što je Krešo Beljak, predsjednik HSS-a donio odluku o udaljavanju 100 članova iz stranke, među kojima je i HSS-ova europarlamentarka Marijana Petir, zbog, kako je rekao, opstrukcija na izborima, u rekordnom roku se oglasila i prozvana Marijana Petir. 

POGLEDAJTE VIDEO: Krešimir Beljak o pokretanju stegovnih postupaka unutar HSS-A


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je na svom Facebook profilu objavila kako nije primila nikakvu odluku o svojoj suspenziji, ali smatra da je ta Beljakova odluka izraz straha moje najave da ću se kandidirati za predsjednicu stranke.

- Mojom suspenzijom želi onemogućiti moju kandidaturu na unutarstranačkim izborima i stvoriti uvjete da nastavi sa sustavnim razaranjem HSS-a. Gospodin Beljak uništio je ugled HSS-a i mora otići. Nije bio iskren prema stranačkom članstvu, sklopio je koaliciju koju članstvo nije podržalo, a koja je rezultirala porazom na parlamentarnim izborima, te se sada želi riješiti svih onih koji se ne slažu sa smjerom kojim želi stranku povesti, a to je u propast. Pozivam gospodina Beljaka da prizna vlastitu odgovornost i odstupi s mjesta predsjednika stranke, povuče najavljene suspenzije te raspiše unutarstranačke izbore na kojima će članstvo HSS-a imati priliku izabrati kojim smjerom želi ići - objavila je Marijana Petir.

 

Idi na 24sata

Komentari 398

  • mark40 16.09.2016.

    gđa Petir može da se prekrsti i primi krave skupa sa najvjernijim hdz-ovim biračkim tijelom na ovim videom: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/provjereno-istrazilo-reakcije-biraca-u-utvrdama-sdp-a-i-hdz-a---450351.html a da se desi potres 7.0 po rihteru rekla bi da su krivi tito, staljin i milanović

  • ljubica ljubičica_1 16.09.2016.

    Zar bi vi bili presednica stranke ?Kako da ne !Niste se uspeli udat i osnovat obitelj a vodili bi stranku !A stalno govorite o natelitetu i obitelji .Daj ženo dođi pameti !

  • ben hur panonius 15.09.2016.

    Marijana Petir naj inteligentnija osoba u politici od 90tih do današnjih dana,

Komentiraj...
Vidi sve komentare