To je to što me zanima!

Petir SDP-u: Raspišite izbore u Sisačko-moslavačkoj županiji

Građani Sisačko-moslavačke županije koji nisu krivi za ovo što se dogodilo, ne mogu godinama čekati presudu i biti taoci nemoralne politike, rekla je Petir
Vidi originalni članak

Kandidatkinja HSS-a za Europski parlament Marijana Petir predsjednika SDP-a Zorana Milanovića pozvala je da raspiše nove izbore u Sisačko-moslavačkoj županiji jer, kaže, i sama županica Marina Lovrić Merzel je nedavno kazala kako neće otići dok presuda ne bude pravomoćna. 

- Građani Sisačko-moslavačke županije koji nisu krivi za ovo što se dogodilo, ne mogu godinama čekati presudu i biti taoci takve nemoralne politike koja ih iz dana u dan sve više siromaši i demoralizira - poručila je Petir iz Splita. 

Dodala je kako mnogi nisu vjerovali upozorenjima HSS-a da županica ne vodi županiju 'marom dobrog gospodara'. 

- Čini se da i unatoč privođenju županice, svojim očima ne vjeruje ni sam predsjednik SDP-a i Vlade Zoran Milanović - rekla je Petir. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • yocko 04.04.2014.

    nešto i njoj miriši u županiji.

  • MAX 2010 04.04.2014.

    Sad bi poslije "crne kraljice" ,ona ,kao- bila žuta?! ?. Računa s masovnom amnezijom o svojoj "političkoj" i stvarnoj povijesti ???

  • mazaluna 04.04.2014.

    Javila se "svetica" sada je u problemu jer nezna kaj bi htjela da bude županica ili EU parlamentarka,trebala bi svoje komplekse rješavati na drugi način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare