To je to što me zanima!

Petorici mladića zbog silovanja djevojke prijeti 15 god. zatvora

Petorica mladića (22, 19, 18, 17 i 16) prije pola godine silovali su maturanticu na zadarskoj plaži Kolovare. Državno odvjetništvo je podignulo optužnicu protiv njih
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je podignulo optužnicu protiv petorice mladića koji su prije pola godine na zadarskoj plaži Kolovare silovali 17-godišnju maturanticuOdvjetnik Ivan Galović za Slobodnu Dalmaciju je potvrdio da se mladići terete za kazneno djelo teškog silovanja na štetu djeteta za koje je zapriječena kazna do 15 godina zatvora.

Podsjećamo, zadarska srednjoškolka (17) je s majkom u nedjelju, 3. studenog u 8 sati preplašena i uplakana ušla u prostorije PU zadarske i prijavila policiji višestruko silovanje. Policija je nakon uzimanja njenog iskaza privela petoricu mladića sa zadarskog područja (22, 19, 18, 17 i 16). Oni su proveli subotu navečer s djevojkom u nekoliko zadarskih kafića, a potom su otišli u noćni klub Hitch na plaži Kolovare. Tamo je jedan od njih djevojku namamio van i pored kluba s njom imao spolni odnos bez njenog pristanka.

Nakon toga se vratio u klub i pozvao ostalu četvoricu da učine isto što je i on učinio. Oni su izišli za njim i seksualno iživljavanje nad djevojkom se nastavilo. Dok je zapomagala na plaži, pronašla ju je prolaznica.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Sonador 15.05.2014.

    Nažalost, ne vjerujem da će dobiti kaznu kakvu zaslužuju. Ako su se ranije bez sankcija izvukli s dvostrukim monstruoznim ubojstvom (trudne kobile) ne bi čudilo da za brutalno silovanje dobiju takvu "kaznu" koja bi više djelovala kao pohvala njima i izrugivanje žrtvi.

  • francetić 15.05.2014.

    Pa,s obzirom na su vjerovatno djeca iz "društveno prihvatljive obitelji",ne bi me čudilo da dobiju smiješno male kazne,ako ih uopće i dobiju.Nažalost.

  • Igraine7 15.05.2014.

    žene tako vam treba kad vi ne silujete muške

Komentiraj...
Vidi sve komentare