To je to što me zanima!

Petrač će nakon liječenja tražiti uvjetan otpust

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvoju Petraču je povjerenstvo HZZO-a u Varaždinu odobrilo trotjedno liječenje u toplicama. Nakon liječenja će tražiti uvjetan otpust
Vidi originalni članak

Hrvoju Petraču je u petak povjerenstvo HZZO-a u Varaždinu odobrilo stacionarno trotjedno liječenje u Varaždinskim toplicama, piše Večernji list. Petrač bi s terapijama trebao početi sljedeći tjedan. Na liječenje će ga uputiti kao zatvorenika, no moguće je da mu se, dok bude u toplicama, odobri prekid kazne. O tome odlučuje sud u Varaždinu. No bez obzira na odluku suda, Petrač će, kaže njegov odvjetnik, tražiti nakon liječenja uvjetan otpust. Na to ima pravo po zakonu jer je odlužio više od pola kazne.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_34983 03.09.2010.

    svaki oblik \'\'državne milosti\'\' prema osobi koja nije htjela izći pred naš sud je samo mito i ništa drugo ma koliko mi šutjeli o tome...nadam se da će ovaj lik kojeg smo uhvatili interpolu zahvaljujući odslužiti do posljednjeg dana kazne!

  • njonjo 03.09.2010.

    Koja smo mi banana drzava , svugdje mafija drma i nemoze joj niko nista. Koji fucken dopust , u celiju dok ne odsluzi kaznu.

  • mmarek10 03.09.2010.

    jesmo jadni, kad čitaš ove članke dođe ti da odeš u mafijaše

Komentiraj...
Vidi sve komentare