To je to što me zanima!

Petrina tvrdi: Vlada nam nije dala ni lipe, a kamoli kredit

Vlada nam nije dala ni lipe, a kamoli neki kredit. Nije ni čudo da je zemlja podijeljena mržnjom, napisao je Stipe Petrina na svojem Facebook profilu
Vidi originalni članak

Stipe Petrina, načelnik Primoštena, reagirao je na svojem Facebook profilu na napise da je Vlada njegovoj općini dala kredit.

- Jasno mi je koliko ima KRETENA u Hrvatskoj ali da se novinari koji se smatraju OZBILJNIM usude napisati da je Vlada RH dala i jednu LIPU općini Primošten a kamoli neki KREDIT onda nije ni čudo da je ova zemlja podijeljena MRŽNJOM - napisao je Petrina na Facebooku. 

Podsjetimo, Milanovićeva tehnička Vlada na sjednici je dala općini Primošten, na čijem čelu je Stipe Petrina, i Gradu Zagrebu suglasnost za zaduženje u ukupnom iznosu od 200 milijuna kuna.

U slučaju Primoštena radi se o kreditu od 10 milijuna kuna, kod OTP banke, s valutnom klauzulom vezanom za srednji tečaj HNB-a, rokom otplate od 10 godina, uz promjenjivu kamatnu stopu u visini tromjesečnog EURIBOR-a plus marža od 2,241 posto.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • dahhmal 13.12.2015.

    Petrina jos jedna ljiga koja ne zasluzuje mjesto u Saboru znam da je to nemoguca misija ali bi se trebao donijeti zakon da u Saboru sjede zastupnici kolko tolko posteni jer ipak oni predstavljaju sam vrh hrvatske vlasti a ovakvima Petrinama i Prgometima koji su pokazali da ih zanima samo njihova guzica zabraniti da imaju ikakve veze sa politikom

  • bajica1009 12.12.2015.

    E Petrina sad ti ponovo podmeće HDZ i to će uvijek raditi jer si drugaćiji od njih i drugaćije razmišljaš, sada vidiš tko je tko po tko znakoji put.

  • 12.12.2015.

    Pa ljudi, što mislite kako se vodi politika, kao da ste izašli iz Teletabisa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare