To je to što me zanima!

Petrov je koalicijama ponudio sporazum koji nisu potpisale

Božo Petrov je Milanoviću i Karamarku ponudio sporazum o tripartitnoj vladi i mjestima u Saboru, ministarstvima i državnim tvrtkama. Proučit će ga do subote
Vidi originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov navodno je pred šefove HDZ-a i SDP-a Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka na sastanku u petak navečer stavio sporazum o tripartitnoj vladi i podijeljenim mjestima u Saboru, ministarstvima i državnim tvrtkama. 

Domoljubna koalicija i koalicija Hrvatska raste ponudu nisu potpisale već su poručile da će ju detaljno proučiti. Za odluku su dobili 24 sata. Zatim bi trebali razgovarati o mandataru. Novi sastanak zakazan je za subotu u 19 sati. 

Podsjetimo, u petak su održana dva sastanka, u podne i navečer. Na sastanak u 19 sati došli su i Milanović i Karamarko, a razgovori su trajali nešto duže od sat vremena. 

Nakon susreta izjavu je dao samo Božo Petrov koji je rekao kako očekuje da će se sve riješiti ''u roku 24 sata''.

Izjave prije sastanka pročitajte ovdje


Idi na 24sata

Komentari 319

  • bajica1009 19.12.2015.

    Karamarko odbio što ako Milanović prihvati šta će onda Tomo ili šta će Vaso da uradi, obrijati glavu neće sigurno.

  • Gordana Firšt 19.12.2015.

    Ah bit će tu još gore, nego je ikad bilo!

  • Bad card 19.12.2015.

    Ti bi htio pošteno, a to jednostavno tako ne ide. Pošteno bi bilo da su prije izbora svi kod neke Izborne komisije ovjerili svoje programe i namjere, s kime će u eventualne koalicije... Tako bi po objavi izbornih rezultata odmah znali gdje smo. Ali politika, kao što sam već naveo, nije poštena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare