To je to što me zanima!

Petrov juriša na Markov trg: "Vrijeme je za novu politiku"

Most ima više od 2000 članova, a već planiraju kako će se širiti po cijeloj Hrvatskoj. 'Plan je okupiti sve nezavisne liste', kaže Božo Petrov, čelnik Mosta
Vidi originalni članak

Osjećaj zadovoljstva važan je onima koji gledaju fotelje. Ja mogu govoriti o osjećaju odgovornosti, kaže gradonačelnik Metkovića Božo Petrov, koji, prema svemu sudeći, kreće u juriš na Markov trg. Svoje ambicije otkrio je tjedniku Express.

Od tad je broj ljudi koji se učlanjuju u njegov stranku Most svakim danom sve veći. Objavu o mogućem ispunjenju pristupnice na njegovoj Facebook stranici, mnogi su objeručke prihvatili.

- Dakle u posljednjih desetak dana, dnevno imamo između 50 i sto pristupnica - rekao nam je njegov zamjenik Nikola Grmoja.

Petrov je i ranije rekao kako je očito vrijeme za novu politiku.

'Valjda voda treba doći do grla'

- Meni je jako čudno da se ovakva opcija nije prije stvorila. Valjda voda treba doći do grla - kaže nam. Most ima više od 2000 članova, a već planiraju kako će se širiti po cijeloj Hrvatskoj.

- Plan nam je okupiti sve nezavisne liste, za koje zaključimo da želimo s njima suradnju - rekao nam je Grmoja. Objasnio je kako neće stvarati klasične podružnice, poput ostalih stranaka, nego jezgre u gradovima.

'Eliminirati sve one kojima je cilj privatan interes'

- Ondje gdje su nezavisne liste, s kojima nećemo surađivati ili nisu dovoljno snažne, stupit ćemo u kontakt s ljudima koji su nam se javili - govori te nastavlja kako će pod svaku cijenu eliminirati sve one kojima je cilj privatan interes.

- To će nam biti malo teže provjeriti, ali provjerit ćemo. Da budemo jaki, ali i čisti - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • PtspKorade 16.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • prognozer 14.01.2015.

    Žao mi je samo sto kad dobiju 5, 6 zastupnickim mjesta na izborima ce opet kao i sve stranke dosad koalorat sa HDZ-om ili SDp-om i opet...nadam se da se varam...u svakom slucaju sretno gospodine Petrov i nemoj te se prodavat!!!!

  • renatak 14.01.2015.

    Takvi ljudi, mladi, obrazovani, pošteni nam trebaju, građani Hrvatske bi na idućim izborima trebali pokloniti svoje povjerenje ljudima kojima nije na prvom mjestu vlastiti interes, već interes naroda i države, a ovi koji su sada na vlasti čine sve da nas unište, zato se mi moramo udružiti, birati nove ljude koji će nas izvući iz gliba i donijeti zakone za ove i sve buduće političare da i odgovaraju za štetu koju su nanijeli državi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare