To je to što me zanima!

Petrov: 'Država neće spašavati Todorića, ali će braniti sustav'

Ivici Todoriću su dosadašnji političari dali priliku da izraste na ovoliku razinu. Nitko osim njega nije odgovoran za stanje u Agrokoru, rekao je čelnik Mosta Božo Petrov...
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Božo Petrov poručio je u srijedu kako država neće spašavati Ivicu Todorić koji je, kako poručuje Petrov, jedini odgovoran za stanje u Agrokoru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ivici Todoriću su dosadašnji političari dali priliku da izraste ovoliko, na ovu razinu pa da može utjecati na ovakav način na tržištu. Nitko osim Ivice Todorića nije odgovoran za stanje u Agrokoru i zato prvo od njega očekujemo da povuče racionalne poteza i da shvati da zajednička Vlada HDZ- a i Mosta neće provoditi politiku od prije 20 godina. Država neće spašavati Ivicu Todorića, ali će braniti gospodarski sustav i štititi po potrebe interese Hrvatske. A Agrokor po broju svojih tvrtki, po broju tvrtki s kojima posluje je strateška kompanija za hrvatsko gospodarstvo i upravo iz tog razloga će država po potrebi braniti gospodarski sustav vlastite zemlje. Oba partnera u Vladi bit će spremna djelovati ukoliko dođe do potrebe - rekao je Petrov ne želeći otkriti detalje niti na koji bi to način država bila spremna djelovati. 

Vlada je, inače, sinoć potvrdila da je oko situacije u Agrokoru održala sastanak na kojem su bili predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Sabora Božo Petrov, te ministri Zdravko Marić i Martina Dalić.

Naglasili su kako pomno prate situaciju u toj kompaniji.
 

Idi na 24sata

Komentari 245

  • PRAVILO BROJ 8 16.03.2017.

    kada se osniva stozer za obranu agrokora hoce li biti sator ispred tornja

  • ivica969 16.03.2017.

    isti si lopov ko i on . od kuda ste nije ni čudo

  • liliana 16.03.2017.

    Koji je ovo blefer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare