To je to što me zanima!

Petrov pobijedio 
u ‘Piramidi’, pa su mu razbili staklo na autu

Oko 23.30 sati imao sam što i vidjeti. Razbijen je s namjerom, ali ne znam kojom. Policija je napravila zapisnik i traži počinitelja, kaže gradonačelnik Metkovića
Vidi originalni članak

Ne znam što je razlog razbijanja stakla na mom Cliju, ali pljačka nije jer su tablet i ostale vrijednosti ostale netaknute, rekao nam je u srijedu gradonačelnik Metkovića Božo Petrov. Nakon što je u utorak navečer pobijedio u emisiji “Piramida”, u 21.30. napustio je parking HTV-a. Kako je imao sastanak u tom kvartu, auto je parkirao među zgradama.

- Oko 23.30 sati imao sam što i vidjeti. Razbijen je s namjerom, ali ne znam kojom. Policija je napravila zapisnik i još nije našla počinitelja - kaže Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • hadred18 26.02.2015.

    U Hrvatskoj biti pošten, i očekivati da te netko nahvali, ili da te podrži je nemoguće, šteta dok god ima uhljeba iz kradezea, i sdp-a, i lokalnih šerifa, mi smo osuđeni na propast!

  • mmirka 26.02.2015.

    Dakle vladajuci i drugi lopovi konacno shvacaju da im se blizi kraj! Boje se postenog covjeka, e to znaci da konacno idemo pravim putem! Nadam se da ce ljudi na izborima pokazati da je vrijeme za postenog covjeka Petrova!!!

  • El Tractor 26.02.2015.

    Ovaj potezić ga sigurno neće pokolebati, Božo samo hrabro i dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare