To je to što me zanima!

Petrov protiv Šukera: Kako će se birati šefovi javnih tvrtki?

Iako je Šuker (HDZ) rekao da će se čelnici javnih poduzeća birati političkim putem, Petrov (Most), pak, ima drugačiji stav. On kaže da će se ići na javne natječaje
Vidi originalni članak

Iako je Ivan Šuker (HDZ) u ponedjeljak rekao kako će se čelnici javnih poduzeća birati političkim putem, demantirao ga je njegov koalicijski partner iz Mosta Božo Petrov. Petrov je rekao da će se ići na javne natječaje. 

- Ići će na javne natječaje. Mi smo za profesionalizaciju menadžmenta i to smo uvijek zastupali - rekao je Petrov. No Šuker misli da je to nemoguće dok se ne promijene zakoni koje je, kako kaže, uvela vlada Zorana Milanovića. 

- Ne možete sad dok ne promijenite zakone. Inače bi imali zrakoprazni prostor šest mjeseci. Drugačije ne možete ako hoćete provoditi politiku ove Vlade, a ne prethodne - radite jedino što vam zakon dopušta - rekao je Šuker. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • bajica1009 02.02.2016.

    Dok se ova dvojica tobože svade Vaso ubacuje podobne pa ako on ne zna tko onda zna u ovoj koaliciji, Šuki je pomalo nervozan počeo gubiti na težini a nema nekog fiole na vidiku sa dostavom paketa pa da ugosti Božu da izglade stavove.

  • Lun@ 777 02.02.2016.

    Pa ionako će to biti fiktivni natječaji, da narodu zamažu oči. U natječaju će se pogodovati onima s kojima se HDZ prije dogovori, kao da je to problem, najčešće tako svi rade u javnim upravama. To je javna tajna.

  • yocko 02.02.2016.

    Božo,veži konja kdje ti gazda kaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare