To je to što me zanima!

Petrov: Štedjeli smo na mojoj plaći te na putnim nalozima

Smanjili smo plaće pročelnicima i meni, a uštede su bile i na putnim nalozima - rekao je Petrov. Kaže kako će štedjeti i dalje te da je to tek prva ušteda u nizu
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Metkovića, Božo Petrov, komentirao je u Dnevniku 3 HTV-a kako je uspio smanjiti dug Grada Metkovića od 12 milijuna kuna. Istaknuo je kako je aktualna gradska vlast krenula u rezanju troškova od sebe.

- Smatram da je to najautentičnije, jer ćemo time pokazati građanima da nam je stalo. Smanjili smo plaće pročelnicima i meni, a uštede su bile i na putnim nalozima - rekao je Petrov. Dodao je kako je prijašnja vlast imala do 20 putnih naloga mjesečno, a sada ih imaju samo tri. Kazao je da su smanjili i vijećničke naknade te su smanjili i novac koji daju udrugama. 

- Ako bude trebalo, nastavit ćemo štedjeti. U Metkoviću postoji određeni optimizam, ali ovo je samo jedan od niza milijuna koje treba skratiti - naglasio je Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kanarinac 21.08.2013.

    Jako kreativno! Mo'š mislit'. A gdje je neki razvojni potez? Plaće trebaju biti veće, ane manje. Samo nesposoban, neambiciozan i nepoduzetan čovjek povlači takve represivne mjere. Nemojte o tome više pisati - loše je, netko će prepisati, pa gdje ćemo onda?

  • WOMANIZER 21.08.2013.

    "neki" bi se mogli ugledati na njega! bravo!!

  • qwertzuiop2 21.08.2013.

    to je samo dokaz da se može kad se hoće i to ne preko tuđih leđa nego samo racionalizacijom troškova

Komentiraj...
Vidi sve komentare