To je to što me zanima!

Petrov: Zamjenike ćemo imati skoro; Ćorić: Most odugovlači

Ako se uspijemo složiti onda će se svi pomoćnici i zamjenici ministara imenovati unutar tjedan dana, kaže Petrov i poručuje da je najbitnija 'i zlatna riječ' na Vijeću - konsenzus
Vidi originalni članak

Iako nije sudjelovao na sjednici Vijeća za suradnju potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov stigao je u Sabor. Tijekom stanke u radu Vijeća, kaže, konzultirao se s kolegama iz Mosta vezano za zamjenike i pomoćnike ministara o čemu se raspravlja na Vijeću. Na pitanje kada će se znati pomoćnici i zamjenici ministara odgovara: 

- Nadam se da će biti brzo. Ako se uspijemo složiti onda će to biti unutar tjedan dana s tim da će već sutra na Vladi biti određeni broj pomoćnika izabran i u svom kvotama u svim ministarstvima - rekao je. 

Poručio je i da je najbitnija, i zlatna riječ, na Vijeću za suradnju "konsenzus".

"Most odugovlači"

Član Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta Pero Ćorić (HSP AS) rekao je u srijedu kako očekuje da će na sastanku biti pomaka naprijed ali, ustvrdio je, Most odugovlači.
Sutra ćemo imati dobre vijesti za građane, kazao je Pero Ćorić uoči nastavka sjednice Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije, Mosta i nezavisne liste Milana Bandića. 
- Neki se prave veći katolici od pape. Ako ćemo tako nastaviti onda ćemo raditi još 15 dana. Što god da mi kažemo, oni o tome raspravljaju satima - izjavio je Ćorić, misleći na Most.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mestar 10.02.2016.

    Bozo samo posteno i za Hrvatsku, pa se nemas cega bojat. Samo nedaj na te raznorazni lobiji navuku na tanak led. Dalje od mocvare, ali dalje i od ljubine druzine jer je to ista bagra.

  • mary_s 10.02.2016.

    Vrijeme ide, od reformi ništa, ali bitan je konsenzus...omg...

  • croaticum 10.02.2016.

    Mene bi veselilo da nam Petrov pojasni zasto je bio kod Lozancica, u kojoj funkciji i cime ga Lozancic drzi u ruci? Ocito je da su neke stvari otkrivene kada je Lozancic NJEGA pratio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare