To je to što me zanima!

Peugeot se zabio u ogradu, dvoje djece teško ozlijeđeno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz posve uništenog auta na Slavoniki vatrogasci su jedva uspjeli izvući ozlijeđenu djecu, te muškarca i ženu. Morali su rezati i zaštitnu ogradu u koju se auto zabio
Vidi originalni članak

Dvoje djece teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći oko 15 sati na autocesti Slavonika između Osijeka i Đakova kod mjesta Gorjani. Ne zna se još zašto je vozač Peugeota bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka izgubio kontrolu i zabio se u zaštitnu ogradu ispod nadvožnjaka.

Iz posve uništenog automobila vatrogasci su jedva uspjeli izvući djecu te ženu i muškarca, nakon čega su ih prevezli u osječku bolnicu.

- Morali su rezati zaštitnu ogradu da uspiju izvući i njih i ogradu. Sve je izgledalo stravično, ali čini mi se da je ženska osoba gotovo neozlijeđena dok su najviše stradala djeca. Činilo se kao da idu na more jer je od udarca u zaštitnu ogradu sve ispalo iz automobila - kaže svjedokinja nesreće.

U osječkoj policiji su rekli kako je automobilom upravljao muškarac (58) iz BIH, dok je s njim u autu bila suputnica (55). Kretali su se prema Slavonskom Brodu. Teške i po život opasne ozlijede zadobilo je devetogodišnje dijete, dok je nešto lakše ozlijede zadobilo drugo, desetogodišnje dijete.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • SrdjanMoravcevic 03.08.2013.

    ja sam znao oboje dece iz beca strasno mnogo sam tuzan bili su dobri jedno dete se zvalo adin a jedno mucki

  • maya0304 20.07.2013.

    evo upravo sam u vijestima nazalost cula preminulo je ovo tesko ozlijedjeno dijete :( a ipak i jesu baka i djed bili vozili djecu...nemam rijeci,tesko roditeljima..:((

  • TamašAndel 20.07.2013.

    Razbijeni auto nije Peugeot nego NISSAN Primera to vam odgovorno tvrdim pošto sam ga ja nekih sat i pol " čupao " ispod zaštitne ograde da ga natovarim na šlepu uglavnom stravičan prizor .Zaštitnu ogradu smo rastavljali nisu ju vatrogasci rezali, ostalo nebih komentirao .

Komentiraj...
Vidi sve komentare