To je to što me zanima!

Pevec dobavljačima nudi da dug zamijene dionicama

Iznerviranim vjerovnicima nije se svidio prijedlog novog predsjednika Uprave. Pevec duguje 1,8, dok je vrijednost imovine tvrtke 1,6 milijardi kuna
Vidi originalni članak

Tko je kriv, vrijeme će pokazati. Kriza nam je došla kao i ostalima, preko oceana, i nismo je mogli izbjeći, kazao je Zdravko Pevec u četvrtak u zagrebačkom hotelu Antunović gdje je okupio 400-tinjak, od 1600 vjerovnika. Potom je riječ preuzeo novi predsjednik uprave Peveca Josip Baotić. Predstavio se kao 60-godišnjak koji je odrastao u obrtničkom svijetu, te se rodio kao 14. dijete, od 16 njih, u Bosanskoj Posavini. U pola sata monologa ispričao je gdje je sve radio, kolikim je tvrtkama pomogao, i slično, te napokon kazao ono što je sve zanimalo. Okupljenim dobavljačima ponudio je da svoja potraživanja zamjene za udio u vlasništvu tvrtke, no sve s počekom od godinu dana. To znači da, ukoliko dobavljač pristane 50 posto duga zamijeniti dionicama, ostatak dugovanja počeli bi mu isplaćivati početkom 2011. godine, a otplatili bi ga kroz četiri godine. Naglasio je da nema kompenzacija niti povrata robe. Iznervirani vjerovnici su dobacivali: “Koja je cijena? Što od nas očekujete?”. Pevec duguje 1,8 milijardi kuna, dok je vrijednost imovine tvrtke 1,6 milijardi kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • brkan1 29.10.2009.

    Kada hoćeš pregristi govno moraš ga zagristi, ako ga ne pregrizeš onda ti smrdi iz usta. Malo je previše zinio, ali me čudi da Višnja danas nije pjevala.

  • englez 29.10.2009.

    MOŽDA I GĐA. VIŠNJA IDE POD DUG??? PARDON!!!!!!!!!

  • WebSuperman 29.10.2009.

    pravo ti budi smeće jedno bahato...nek ti sve uzmu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare