To je to što me zanima!

Pevex osigurao beskontaktni dio trgovine za građevince

Pripremaju izložbene prostore za građevinske materijale za taj sektor koji je izuzet iz mjera zabrana, a kupcima nude i prodaju putem online narudžbi
Vidi originalni članak

Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite svoje trgovine zatvorio je i Pevex (bivši Pevec), ali su najavili da će dio prostora urediti u beskontaktni izložbeni prostor za građevinski asortiman.

- Radimo to radi omogućavanja narudžbi za izdavanje građevinskog asortimana koje su predmetnom odlukom izričito izuzete od zabrane. Pevex ima dovoljne zalihe asortimana koji je od vitalne važnosti, prije svega, za sektor građevine - izvijestili su iz tog trgovačkog lanca. Dodatno, za nabavu artikala iz svih prodajnih programa svim kupcima i dalje nude online narudžbu.

- Budući da nam je zdravlje djelatnika i kupaca na prvome mjestu slijedimo sve upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i HZJZ, primjenjujući mjere pojačane higijene i svakodnevnog čišćenja svih prostora koji se koriste, strogo se poštuju mjere socijalnog distanciranja, prostori se redovito provjetravaju i osigurani su punktovi s dezinfekcijskim sredstvima - priopćili su iz Pevexa. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • POTPEC 20.03.2020.

    Pevex zatvoren za sve osim građevinski materijal. Ne znam je li to pogodovanje ostalim trgovcima ili nešto gore. Zar se jednostavno nije moglo dozvoliti rad, ali uz uvjet broja osoba koji su trenutno u njemu.

  • Hiroo_Onoda 20.03.2020.

    Taj bez kontaktni dio funkcionira tako da se potencijalni kupac okrene i pođe u Bauhaus. Taj Pevec (Pevex) nije po asortimanu Bauhausu niti do gležnja, a cijene im nisu ništa bolje nego kod ostalih.

  • 20.03.2020.

    To je sve jedna velika svinjarija nesposobnih uhljeba

Komentiraj...
Vidi sve komentare