To je to što me zanima!

Picula nije vabio maloljetnicu, greškom su ga napali na plaži

Utvrđeno je da Boška Piculu namamila 42-godišnjakinja, smatrajući ga pervertitom koji njenoj kćeri šalje lascivne poruke. Protiv nje bit će podnijet Optužni prijedlog
Vidi originalni članak

Šibenska policija završila je istragu napada na 42-godišnjeg politologa i filmskog kritičara Boška Piculu, brata SDP-ovog zastupnika u EuropskoM parlamentu Tonina Picule, koji se dogodio u ponedjeljak navečer na šibenskoj gradskoj plaži Banj. 

Utvrđeno je da je Piculu na plažu namamila 42-godišnjakinja, smatrajući ga pervertitom koji njenoj kćeri šalje lascivne poruke. Majka je neprikladno upucavanje kćeri dan ranije prijavila policiji, te je ne želeći čekati ishod policijske istrage organizirala zasjedu i fizički napala Piculu. 

- Dana 3. svibnja majka djeteta samoinicijativno je potencirala susret s nepoznatom osobom za koju je pretpostavila da bi bio počinitelj kaznenih djela na štetu njenog djeteta. Tom prilikom na gradskoj plaži Banj došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba kojom prilikom je oštećen 42-godišnji muškarac - stoji u policijskom priopćenju,

Policija je provela detaljno kriminalističko istraživanje temeljem kojeg je isključena mogućnost da je Picula zavodio maloljetnicu i slao joj lascivne SMS poruke.

Protiv majke i njezina djeteta bit će podnijet Optužni prijedlog zbog zasjede koju su greškom organizirali za Piculu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Baba s cigarom 08.05.2015.

    Najlakše je nekoga lažno okriviti. Možda se babica njemu nabacivala a on nije reagirao...?

  • 07.05.2015.

    Ovo mi zvuči kao da svi imaju putra na glavi.

  • matura 06.05.2015.

    Pljuni čovjeka bez dokaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare