To je to što me zanima!

Pierre Moscovici: "Imate još puno posla i malo vremena"

Europski povjerenik za ekonomiju razgovor s Lalovcem i Grčićem je ocijenio kao 'vrlo pozitivan', no upozorio je na to da Hrvatska ima malo vremena za reforme
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić i ministar financija Boris Lalovac u utorak su bili na sastanku u Europskoj komisiji gdje su predstavili mjere uštede. Europski povjerenik za ekonomiju Pierre Moscovici razgovor je ocijenio kao 'vrlo pozitivan', no nije optimističan poput Grčića koji je nakon sastanaka ustvrdio da neće biti sankcija za Hrvatsku. 

Moscovici je upozorio da 'za Hrvatsku postoji još puno posla i još malo vremena', javlja Večernji

Naime, drastičan potez Europske komisije bi, osim pojačanog nadzora, moglo biti zamrzavanje fondova EU. No, to može biti 'krajnji korak, tek nakon nekoliko godina neprovođenja aktivnosti', kaže europarlamentarka Ivana Maletić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SAINT 15.04.2015.

    još malo pa će i Grčiću past optimizam

  • cappuccino00 15.04.2015.

    imamo još puno posla, a na vlasti osobe koje misle samo na svoju fotelju... do kad? imam osjećaj kao da nas namjerno uništavaju

  • SUSSIE_1 15.04.2015.

    Nadam se da će narod shvatiti da su svi ovi političari proteklih 25 godina radili isključivo za sebe. Pri tome nisu birali načine , a za narod ih uopće nije briga. Koriste našu šutnju i inertnost. I tako će i dalje nastaviti ako im dopustimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare