To je to što me zanima!

Pijan autom udario pješakinje: Srećom, nisu teže ozlijeđene

Donja Dubrava: Nakon što je autom srušio na cestu ženu (35), koja je na sreću lakše ozlijeđena, okrznuo je i drugu pješakinju staru 56 godina koja nije ozlijeđena
Vidi originalni članak

Pijani 46-godišnji vozač, koji je napuhao 3,42 promila, u četvrtak je oko 20 sati u Donjoj Dubravi osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka udario dvije pješakinje. 

Nakon što je automobilom srušio na cestu 35-godišnju ženu, koja je na sreću lakše ozlijeđena, okrznuo je i drugu pješakinju staru 56 godina koja nije ozlijeđena. Policija navodi da je uz to što je vozio totalno pijan za upravljač sjeo za vrijeme dok mu je dozvola oduzeta radi ranijeg prometnog prekršaja. Smješten je u policijsku postaju do otrežnjenja, a prekršajno će biti prijavljen.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ivič 09.10.2015.

    opet pijanci!Do god su blage kazne neče biti bolje!

  • svejedobro 09.10.2015.

    Već sam pisala da će se ovo ponavljati dok god zakoni štite prekršitelje, a ne žrtve! Rigorozni zakoni bi ih trebali prvo opaliti po džepu, a onda i zatvorska kazna od 5 godina minimalno!

  • gogs0302 09.10.2015.

    Sve dok se pijani vozači za ubojstva u prometu izvlače s uvjetnim ili kaznama ispod zak.minimuma, do tad će oni divljati i ubijati nedužne sudionike u prometu.Tajkun Mačešić /one2play/, s 1,89 al.velikom brzinom projurio kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja, ali uz pomoć love, odvjetnika, sudaca izvukao se uz kaznu zatvora ispod zak.min.- 2 god. a min.je 3. Žalosno je što su suci puni samilosti prema vozačima koji su nekoj osobi oduzeli pravo na život, a životi ubijenih ništa im ne znače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare