To je to što me zanima!

Pijan divljao u ukradenom vozilu Hitne i ubio čovjeka

Tomislav Petrović (22) ukrao je vozilo Hitne u N. Gradiški. Na autocesti je udario Mercedes. Na Ivanjoj Reki zabio se u kolonu i ubio vozača (53)
Vidi originalni članak

Vozilo je bilo pred bolnicom malo prije 5 sati. Upalio sam ga i pustio ga da se ugrije jer je vani bilo hladno. Ušao sam u bolnicu i, kad sam kasnije izašao, kombi je već nestao. Tražili smo ga u bolničkom krugu i nakon što smo shvatili da ga nema, nazvao sam policiju u 5.20 sati, kazao je dežurni vozač Hitne u Novoj Gradiški kojem je Tomislav Petrović (22) ukrao vozilo. Petrović je pijan nakon noćnog izlaska došao pred Dom zdravlja “Dr. Andrija Štampar” u N. Gradiški. Ugledao je vozilo Hitne u kojem je bio ključ, sjeo u njega i otišao. Ukradenim kombijem krenuo je autocestom prema Zagrebu. Radnici na naplatnim kućicama u N. Gradiški kažu da je dojurio bez upaljenih svjetala oko 5.30 sati. Gumom je udario u desni rubnik. Djelatnici su ga pitali je li dobro i je li umoran, na što im je mladić odgovorio da je s njim sve u redu.
Kako je bio u vozilu Hitne, mislili su da ide na intervenciju. Uredno je uzeo karticu i krivudajući nastavio prema odredištu. Pokraj Dragalića u blizini Okučana vozač Mercedesa, državljanin BiH, nazvao je policiju i kazao da ga je udario vozač Hitne. Čudno se ponašao i nije stao nakon nesreće.
U 6.10 sati, prije naplatnih kućica u Ivanjoj Reci, zabio se u tri automobila. Kako doznajemo, oni su naglo usporili u lijevom traku ugledavši policiju koja je kod naplatnih kućica čekala podivljalog vozača.
Ivan Jukić (53), koji je vozio crveni Volkswagen Vento sisačkih registracija, poginuo je odmah nakon što ga je udario kombi Hitne. U nesreći je lakše ozlijeđena 44-godišnjakinja, koja je sa mužem (46) bila u Fordu Fiesti njemačkih registracija. Vraćali su se sa sprovoda. Ženu su prevezli u KB Dubrava, gdje su joj sanirali ozljede i pustili je. Vozač crnog Renaulta Megana nizozemskih registracija, koji je bio s dvoje male djece, nije ozlijeđen, kao ni mališani. Vozača koji je pijan divljao autocestom  prevezli su u bolnicu Rebro u Zagrebu. Izmjerili su mu 1,49 promila alkohola u krvi.
Policiji nije znao objasniti zašto je ukrao vozilo Hitne. U nedjelju nismo uspjeli doznati koliko je teško ozlijeđen Petrović.

5.00 h- PETROVIĆ SJEDA U VOZILO HITNE U KOJEM JE BIO KLJUČ
Ekipa Hitne pomoći u Novoj Gradiški spremala se na intervenciju. Ostavljaju vozilo upaljeno da se ugrije. Tomislav Petrović (22) pijan dolazi do kombija i krade ga. Policiji kasnije nije znao objasniti zašto je to učinio.

5.20 h - PRIMIJETILI KRAĐU I ZOVU POLICJU
Djelatnik Hitne oko 5.20 sati primjećuje da vozilo više nije ispred Doma zdravlja. Zove policiju u Sl. Brodu

5.30 h - UDARA U RUBNIK NA NAPLATNIM KUĆICAMA
Radnici na naplatnim kućicama u Novoj Gradiški primjećuju mladića koji vozi bez upaljenih svjetala. Vozi brzo i udara u rubni kamen. Uzima karticu i nastavlja prema Zagrebu.

6.10 h - UDARA U KOLONU
Petrović se 600 metara od naplatnih kućica zabio u tri vozila koja su usporila nakon što su ugledali policiju. U nesreći je poginuo Ivan Jukić (53). Prije toga je kod Dragalića udario u Mercedes.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • WebSuperman 14.12.2009.

    @xxx1 kad je prvotno objavljena vijest nije se znalo tko je poginuo

  • plavuša13 13.12.2009.

    Idiot!!!Malo ga je ubit!

  • kihoo25 13.12.2009.

    ja i lili bi ove rijesili kombinacijom vode i struje!!! koji kreten da je bar on pogino a ne ovaj covjek neduzni

Komentiraj...
Vidi sve komentare