To je to što me zanima!

Pijan, drogiran i bez dozvole: Sud rekao dosta, mladiću (23) u Senju trajno su oduzeli auto

Temeljem pravomoćne presude nadležnog općinskog suda donesena je pravomoćna presuda o trajnom oduzimanju osobnog automobila u vlasništvu 23-godišnjeg vozača
Vidi originalni članak

Senjski policajci su 3. kolovoza 2023. godine u Svetom Juraju zaustavili automobil novogradiških registracija kojim je upravljao 23-godišnji mladić s 1,75 promila alkohola i pod utjecajem droga.

Uz to, utvrdili su da vozi iako mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova.
 
On je uhićen i uz optužni prijedlog doveden nadležnom sudu, a vozilo kojim je upravljao je privremeno oduzeto jer je uporabljen za počinjenje prekršaja, a postojala je opasnost da će ponovno biti uporabljen za kršenje propisa.
 
Temeljem pravomoćne presude nadležnog općinskog suda donesena je pravomoćna presuda o trajnom oduzimanju osobnog automobila u vlasništvu 23-godišnjeg vozača bez prava na naknadu troškova, a oduzeti automobil postao je vlasništvo Republike Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mara0101 20.02.2024.

    Zasto ne pise da je auto oduzet iako je taj predlog podnesen 2 dana kasnije od pravomocne presude jer je istekao rok za oduzimanje vozila?!

  • HerojTito5 20.02.2024.

    aleluja

  • kormilar 20.02.2024.

    Bez represije i adekvatne kazne nema pravne države! Inače su kriminalci u prednosti! To bi svakome trebalo biti jasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare