To je to što me zanima!

Pijan gurnuo suprugu pa je pala s djetetom u naručju. Zatim je policajcima prijetio bombom

Muškarac (34) iz Požege prvo je 3. siječnja nasrnuo na izvabračnu suprugu i dijete. Nakon što je zaprijetio policajcima, pokušao im je pobjeći, no sustigli su ga i svladali
Vidi originalni članak

Županijski sud u Slavonskom Brodu prihvatio je zahtjev Općinskog državnog odvjetništva te muškarcu (34) iz Požege odredio jednomjesečni pritvor zbog počinjenog nasilja u obitelji. Sumnjiče ga da je 3. siječnja 2021. u popodnevnim satima u obiteljskoj kući, pod utjecajem alkohola, tijekom prepirke s obje ruke snažno odgurnuo izvanbračnu suprugu te je ona pala na betonski pod dnevnog boravka. Žena je u tom trenutku u naručju držala jednogodišnje dijete pa su pri padu ona i dijete zadobili ozljede. Osnovano se sumnja da joj je potom zaprijetio što je kod nje izazvalo osjećaj straha i bojazni za njen život i život djeteta.

Kad su u večernjim satima po prijavi ispred obiteljske kuće došli policajci osumnjičeni im je s prozora obiteljske kuće više puta viknuo kako ima bombu s kojom će im nauditi. To je ponovio i nakon što je istrčao na cestu.

- Stani! - zapovjedili su mu policajci n on je nastavio bježati. U trčanju za osumnjičenikom jedan se policajac ozlijedio, a kada su ga sustigli, uhvatio se za metalnu ogradu i otimao pružajući otpor pa su policajci uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.
Neslužbeno doznajemo da je uhićeni od ranije poznat policiji i da već ima tri godine zatvorskog staža zbog raznih djela u kojima dominira obiteljsko nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 10.01.2021.

    Imala sam frendicu s kojom je muž prašinu brisao. Kad sam nazvala muriju i dočekala ga na vratima s bocom i opalila ga...Frendica se naljutila i nikada mi se više nije javila čak su i doselili. 🤦🏼‍♂️

  • 10.01.2021.

    Jojjjj baš bi ga trebalo našaketati..

  • Haen 10.01.2021.

    Od mog starog prijatelj je bivši milicioner, iz onog režima, prije nije bilo puno prijava za nasilje jer su žene šutile i trpile, kaže on di su oni došli na "intervenciju" zbog nasilja u obitelji "taj se više nije usudio udarit ni komarca a kamoli ženu" "prebrojiš mu sva rebra i bubrege, pa onda ponoviš da nisi preskočio u brojanju"

Komentiraj...
Vidi sve komentare