News

Komentari 27

Pijan gurnuo suprugu pa je pala s djetetom u naručju. Zatim je policajcima prijetio bombom

Pijan gurnuo suprugu pa je pala s djetetom u naručju. Zatim je policajcima prijetio bombom

Muškarac (34) iz Požege prvo je 3. siječnja nasrnuo na izvabračnu suprugu i dijete. Nakon što je zaprijetio policajcima, pokušao im je pobjeći, no sustigli su ga i svladali

Županijski sud u Slavonskom Brodu prihvatio je zahtjev Općinskog državnog odvjetništva te muškarcu (34) iz Požege odredio jednomjesečni pritvor zbog počinjenog nasilja u obitelji. Sumnjiče ga da je 3. siječnja 2021. u popodnevnim satima u obiteljskoj kući, pod utjecajem alkohola, tijekom prepirke s obje ruke snažno odgurnuo izvanbračnu suprugu te je ona pala na betonski pod dnevnog boravka. Žena je u tom trenutku u naručju držala jednogodišnje dijete pa su pri padu ona i dijete zadobili ozljede. Osnovano se sumnja da joj je potom zaprijetio što je kod nje izazvalo osjećaj straha i bojazni za njen život i život djeteta.

Kad su u večernjim satima po prijavi ispred obiteljske kuće došli policajci osumnjičeni im je s prozora obiteljske kuće više puta viknuo kako ima bombu s kojom će im nauditi. To je ponovio i nakon što je istrčao na cestu.

- Stani! - zapovjedili su mu policajci n on je nastavio bježati. U trčanju za osumnjičenikom jedan se policajac ozlijedio, a kada su ga sustigli, uhvatio se za metalnu ogradu i otimao pružajući otpor pa su policajci uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.
Neslužbeno doznajemo da je uhićeni od ranije poznat policiji i da već ima tri godine zatvorskog staža zbog raznih djela u kojima dominira obiteljsko nasilje.

Najčitaniji članci