To je to što me zanima!

Pijan i drogiran autom je naletio na majku i sina (9)

Vozač (24) je zbog velike brzine kasno primjetio majku i sina koji su se vozili biciklima u S.Brodu. Naletio je na njih Fiat Tipom i odbacio ih u kanal
Vidi originalni članak

Vozač M.Š. (24) Fiat Tipom je u petak u Slavonskom Brodu oko 20 sati naletio na dvoje biciklista. U nesreći su stradali A.S. (35) i njezin sin D.S. (9). Vozač je zbog neprilagođene brzine kasno primijetio neosvijetljene bicikliste, pa je autom naletio na njih. Majku i sina zajedno s biciklima odbacio je u obližnji odvodni kanal. Oboje su teško ozlijeđeni te su ih zadržali u bolnici. Mladić je alkotestiran, a policajci su ga testirali i na droge. U krvi je imao 1,34 promila alkohola, a test na droge također je bio pozitivan. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti vožnju u takvom stanju, odveli su ga i zadržali u policiji do prestanka djelovanja opojnih droga. Protiv 24-godišnjeg vozača podnijeli su kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće, kao i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nakon što stigne službena analiza krvi i urina protiv njega slijedi i prijava zbog zlouporabe opojnih droga. Prekršajni nalog će dobiti i majka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nina20 12.10.2009.

    osuđujem i njega što je sjeo takav za volan ali i tu mamu... ja baš kad se vozim u autu promatram te bicikliste,pa to rijetko ko da ima svijetla....u sred selendre po mrklom mraku ni s od svijetla pa ti moli Boga da ih uočiš.....katastrofa!!!!

  • szljiva 12.10.2009.

    da naletim na nekog takvog, jos bi izaso i nalupo ga, da ja jos imam probleme zbog idiota

  • audrey 12.10.2009.

    Crk\'o dabogda od droge i alkohola prije nego nekome oduzme zivot!

Komentiraj...
Vidi sve komentare