To je to što me zanima!

'Pijan je udario u auto moje kćeri i zbrisao pješice. Tata ga je vratio natrag i predao policiji'

Vozač (32) Honde Accord u petak oko 23 sata vozio se u Novakima s 1,71 promilom alkohola. Zabio se u BMW koji je vozila djevojka (22) i odbacio ga na ogradu. Pijani vozač Honde pobjegao je pješice
Vidi originalni članak

On je pješice pobjegao s mjesta nesreće bez da je uopće provjerio što je napravio i bez da je pružio ikakvu pomoć ikome, ogorčen je otac djevojke iz BMW-a i dodaje kako je udarac u automobil bio toliko jak da je BMW odbacio u ogradu i otkinuo 15 metara te ograde.

Nesreća je bila u petak oko 23 sata  u Novakima u Svetoj Nedelji.

Otac ga doveo pred policiju

Honda se nakon naleta na BMW zabila u prikolicu šlepera, zarotirala i ostala na cesti. Nakon nesreće pijani vozač, tvrdi otac djevojke iz BMW-a, pobjegao  je s mjesta nesreće te ga je nakon sat vremena savjesni otac držeći ga za ruku doveo pred policiju. Cesta je bila zatvorena gotovo tri sata, jer je njegovo vozilo ostalo nasred ceste.

Na mjesto prometne nesreće stigla je i Hitna pomoć. 

Vozačica je bila u šoku te je u subotu završila na pregledu u bolnici dok je vozač nakon aktiviranja zračnog jastuka ozlijedio glavu. 

- Vozaču je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica i protiv njega će ići odgovarajuće prijave - rekli su nam u PU zagrebačkoj dodavši kako nemaju informacije da je pobjegao s mjesta nesreće. 

- Kć mi je vrištala nakon sudara. Otac pijanog vozača ispričao se policiji, no ne i mojoj kćeri i meni - kaže nam ogorčeni otac djevojke dodajući kako će tužiti mladića koji je pijan izazvao prometnu nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • watcher012 18.01.2021.

    dobro da tatek nije popio batine.. ovaj bi tateka mogao tuziti za protupravno lisavanje slobode :)

  • Patrick G 18.01.2021.

    Ma Lopov i kriminalac ko u HR ima novaca za BMW kupit klinki od 20 godina i još iz nekoga sela di je porezna institucije

  • Dalibor0704 17.01.2021.

    Sada će vozač podnijeti kaznenu prijavu protiv oca djevojke, jer mu je stisnuo ruku, čime mu je nanio doživotnu traumu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare