To je to što me zanima!

Pijan mlatio ženu u Hrvatskoj dok je u rukama držao bebu. Sud ga je kaznio sa 680 eura

Djevojka mu je pokušala pobjeći, uspjela je istrčati na ulicu, no tamo ju je sustigao i bacio na tlo te ju je divljački počeo cipelariti dok je ona ležala na podu...
Vidi originalni članak

Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici sa 680 eura kaznio je Gabrijela, mladića iz Podravine koji je osuđen zbog nasilja u obitelji, a žrtva je bila njegova maloljetna izvanbračna supruga, prenosi Podravski.hr.

SAD SU SE SJETILI Sud u Ljubuškom pustio Buntića na slobodu, sad traži izuzeće. Na tom sudu mu radi majka

Kako navode, sve se odvilo u prosincu oko 14 sati u obiteljskoj kući kada je mladić pod utjecajem alkohola od 0,67 promila nasrnuo na partnericu. U presudi stoji da je Gabrijel, u nazočnosti djeteta koje je tada imalo svega tri mjeseca, pijan psihički i tjelesno nasrnuo na izvanbračnu suprugu koju je vrijeđao govoreći joj da je kurva. Ona mu je pokušala pobjeći, uspjela je istrčati na ulicu, no tamo ju je sustigao i bacio na tlo te ju je divljački počeo cipelariti dok je ona ležala na podu. 

SRAMOTNE IZJAVE Bivša HDZ-ovka i pater svojim ispadima opravdavaju nasilje

Dva puta ju je udario nogom u leđa i jednom rukom u glavu, a tortura se nastavila nekoliko sati kasnije kada je maloljetnicu dva puta udario nogom u koljeno te jednom rukom u lice. U presudi piše da je sve to radio s djetetom u naručju. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • abava 27.09.2023.

    Grub prema njoj, nježan prema djetetu. Zašto se tako ponaša? Mislim da ne spada među "monstrume".

  • Andjelica 27.09.2023.

    Kakva je to kazna sud čeka da je ubije

  • HerojTito4 27.09.2023.

    Ma prestrašna kazna, dobro su pooštrili zakone

Komentiraj...
Vidi sve komentare