To je to što me zanima!

Pijan na motoru pretjecao auto, vozač i djevojka zabili se u stup

Vozač motocikla nije se uvjerio da može sigurno obaviti pretjecanje automobila koji je krenuo skretati u lijevo. Udario je u automobil i s djevojkom završio van ceste, a motor se zabio u rasvjetni stup
Vidi originalni članak

Vozač (53) motocikla i njegova putnica (34) završili su u varaždinskoj bolnici nakon teške nesreće u subotu navečer. Kako je izvijestila policija, on je vozio motocikl s 1,51 promila alkohola. U Hrašćici je oko 23.30 sati započeo pretjecanje automobila, bez da se uvjerio da je to sigurno. 

Prednjim desnim bočnim dijelom motocikla udario je u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 25-godišnjak, a koji je započeo skretanje u lijevo u ulicu Petra Zrinskog.

Nakon udara, vozač motocikla je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van ceste gdje se motocikl prevrnuo i udario u metalni stup javne rasvjete.

Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prva proleterska_1_1 05.10.2020.

    Draga moja policijo , da vas pitam , jeli mu saputnica držala ravnotežu ili je i ona bila pijana A VI TO NEZNATE !!! Na motoru NITKO ne smije biti pijan kao ni u autu na prednjem sjedištu , osim ako motor ima prikolicu , pa suvozać sjedi u njoj !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare