To je to što me zanima!

Pijan ošamario dijete, a onda teško ozlijedio svoju majku

Velika Trnovitica: Muškarac (32) je ošamario dijete (7) i otišao od kuće. Kada se vratio udario je svoju majku (60) koja je završila u bolnici. Dobio je pet dana zatvora
Vidi originalni članak

Muškarac (32) s područja Velike Trnovitice, u nedjelju je priveden na daruvarski Prekršajni sud gdje mu je određeno petodnevno zadržavanje u bjelovarskom zatvoru zbog nasilja u obitelji. 

On je, navode iz policije, u subotu prije podne ošamario 7-godišnje dijete i potom otišao od kuće. Vratio se poslije podne, i nakon svađe udario majku (60) i teško je ozlijedio. Ozlijeđenu majku su prevezli u bjelovarsku Opću bolnicu. 

Nasilnika su u subotu navečer uhitili i priveli u policijsku postaju u Garešnici, gdje mu je izmjereno 0,83 promila alkohola u krvi. 

Nakon što je noć proveo u policiji odveli su ga na Prekršajni sud. 

Nasilnika će policija i kazneno goniti zbog nanošenja teških ozljeda majci.  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SekaAllTimeLow 22.04.2013.

    super, 5 dana zatvora pa da ostatak obitelji opet dobije po tamburi jer je uopće završio u policiji. sramota. i hebem ti te spike pijanstvo, neuračunljivost itd. to nije nikakav izgovor i ima da odgovaraš za svoja djela, imo ti 0.00, 0.83 ili 3 promila!

  • ivič 22.04.2013.

    j... takav zakon 5 dana zatvora pa nije dovoljno ni 5 mjeseci!

  • IlegalnoVruca 22.04.2013.

    lijepo ga malo zatvorir i masnu kaznu dat..tko ga hebe..nek se nauci da se to ne radi. svaka osoba kaj toliko pije, cesto ili ne pa postane agresivan, njega ili nu treba dobro izmaltit! ak to je muka kaj si toliko popil, onda kaj pijes kad ti skodi. Molim Boga da je njima svima kaj tak ju tak zlo kad se s trezneju da na zahodu sjede danima...mozda ce se naucit onda..bem im mater!

Komentiraj...
Vidi sve komentare